ASMR szőnyegtisztítós videókhoz honnan szereznek ennyire retkes szőnyegeket?
Figyelt kérdés
2023. dec. 6. 21:37
1/3 anonim válasza:
A nézettség (amiből a bevétel van) mindenek felett, én simán kinézem belőlük, hogy gyári új szőnyegeket szándékosan bepiszkolnak.
2/3 anonim válasza:
Tééényleg! Gyanús, hogy egyikről sem láttam még pl. állatszőr-csomókat, levéldarabokat vagy más törmeléket lejönni (pedig nekem huszadennyire redván tárolt szőnyegen is volt mindenféle), meg nincs rajtuk egy makacsabb folt, amivel külön kéne küszködni. Csak az egyenletes fekete szmötyi mindenütt.
3/3 anonim válasza:
A valóságban soha nem lehet olyan tisztára (fehér részeknél fehérre) tisztítani egy szőnyeget, hiszen a szálak kibolyhosodása miatt a színes száltörmelék előszeretettel tapad rá minden más színű szálra és az eredeti hófehéret soha nem lehet visszakapni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!