Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mivel lehet egy szobát hűteni/...

Mivel lehet egy szobát hűteni/fűteni?

Figyelt kérdés

Van egy új építésű házunk, ami elvileg AA energiakategóriás, úgyhogy nagyon jól le kéne, hogy legyen szigetelve, de valóságban télen megfagyunk a kisszobákban, nyáron megsülünk. Van klíma a nappaliban, az ott nagyon jó hőmérsékletet csinál, de kéne valami a hálószobákba is. Gondoltam klímára, de 4 hálószobánk van, vegyek mindegyikbe klímát 200 ezer forintért? Néztem falra szerelhető konvektorokat, de azok csak fűteni tudnak. Nincs valami 50 ezer forint körüli megoldás, amivel kicsit lehet állítani a szobák hőmérsékletét?

Köszi, ha tudsz segíteni. :)

2023. dec. 6. 12:15
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:

Én vagyok, az a projekt is azóta fut. A flex ragasztós megoldás nem működött, leszakadt az egész megint. Próbáltam kalapács módban, simában, fémfúróval, falfúróval, kis heggyel, aztán nagyobbal, de mindig elakad a fúró. Vagy eltört

Volt, ahol megint kiszakadt a fal és ott láttam, hogy egy vashálóba fúrok. De szerintem nem mindenhol az a gond. Most egyelőre fent van valahogy a függöny, de látom, hogy nem stabil, ha megint leszakad, hívok szakembert, csak 50 ezernél olcsóbban senki nem vállalta volna el, annyit meg sajnáltam 9 lyukra. Ez van...

2023. dec. 6. 20:49
 22/27 A kérdező kommentje:
Köszi 20-as, holnap keresek valakit. :)
2023. dec. 6. 20:50
 23/27 anonim ***** válasza:

4 élű sds plusz fúrószár kell neked, bosch, makita és hasonló gyártókét vedd, a több csak ajtó kitámasztásra való.

Ez ütvefúróba való, sima fúrógépbe nem tudod befogni

2023. dec. 7. 04:48
 24/27 anonim ***** válasza:
100%

www.youtube.com/@SzakiEllenor

keresd meg a faszit, segít valagba rúgni a kivitelezőt!

2023. dec. 7. 08:50
 25/27 A kérdező kommentje:

23, akkor olyan fúrót vegyek, ami eleve ütvefúró, nem fúrógép ütvefúró üzemmóddal? Köszi, a szárat beszerzem, Makitát, Boscht és Parkside-ot szoktam csak venni. A Bosch hegy tört bele. :D

24, ez nagyon jó csatorna. A legfelső videót végignéztem, imádom, ahogy mindent magyaráz. Nagyon szeretek építeni, barkácsolni, csak nehezebb úgy, hogy bármibe kezdek, tönkremegy. Köszi mindenkinek, nagyon értékelem a segítséget!

2023. dec. 7. 15:24
 26/27 A kérdező kommentje:
A szomszéd már szerzett igazságügyi szakértőt, az ő házát is ez a kivitelező építette, majd őt akarjuk megbízni mi is, csak nehezen állok neki ezzel is foglalkozni, nem egy jópofa feladat.
2023. dec. 7. 15:27
 27/27 anonim ***** válasza:

[link]

Ezek a jó félék, csak azt a méretet vedd meg amire szükséged van :)

Ez nem fog eltörni!

2023. dec. 7. 16:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!