Budapesti WC szerelő kellene. Ki a legolcsóbb és a legjobb?
"Nem az a baj, hogy az iparos a munkájáért pénzt kér, hanem hogy egy alig egyórás munkáért elkérnek 10-15ezret, és akkor még nagyon alsó hangon "számoltam"."
Nem kellene túlozni. Akármelyik szakmunkást nézem, alig találok olyat aki napi 15.000-nél többet el tud kérni, egyszerűen nem tud olyan gyorsan dolgozni.
Én festettem itthon és kiszámoltam hogy mennyi lenne ha pénzért csináltam volna és az 1 szoba 20.000-re jött ki de 3-4 napig csináltam mert mindig várni kell a száradásra és sok javítással járt. Ha rutinosabb leszek és lesznek maszek munkáim amiket jól össze tudok hangolni akkor se tudok 15.000nél többet keresni naponta.
Az meg a te hibád hogy nem értesz egyik szakmunkához se és rászorulsz arra hogy más csinálja meg pénzért.
9:53 nem túloztam. Egyébként én sem vagyok kétbalkezes, bár mindenhez nem értek (de legalább elismerem és nem barkácsolgatok össze-viszsa az árammal, gázzal, stb.)
Elmondom a saját tapasztalatomat:
- anyósomnál egyetlen mosdócsap cseréje (cakk-pakk kb.fél óra volt), 7ezer forint csupán munkadíj! Tudom, oda is kellett menni, de ugye nem Győrből jött a szerelő Budapestre.
- festő ajánlata egy 19 nm-es, 2,40 magasságú szobánk kétrétegű festésére: 1200 ft/nm, ha mi vesszük meg a festéket, fóliát. Ez többszöröse annak, amit te írtál!Igaz, a hengert ő hozta volna, az is kopik, elismerem. Inkább mi magunknak megcsináltuk, nagyon szép lett.
- Kőműves ajánlata egy kb.20 nm-es kocsibeálló lebetonozására, csak munkadíj(!): 50ezer. Kaptuk magunkat és megcsináltuk. Már 7 éves és nem repedezik, nem málik, szóval úgy tűnik, megoldottuk.
Persze, vannak rendesek is, akik normális áron vállalnak munkát és becsülettel végzik azt el. Na ezeket szoktuk egymásnak ajánlani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!