Miért nem gyullad meg a tűzhely rózsa?
Családi ház. Gáz főcsap el volt zárva. Kinyitottam. Nem tudom meggyújtani a tűzhelyet, nem is hallatszik, hogy sziszeg a gáz. Konvektort szintén nem tudom begyújtani.
Mi lehet az ok? Nincs gáz, de miért?
Mikor nyitom zárom a főcsapot, akkor szisszen. Tehát jó a csap.
10: Akkor még az lehet, hogy a cső eldugult vagy elromlott. Kellett nálunk is szerelő.
Kb. 20-30 000 Ft.
Sziasztok,
A megoldás:
A gázóránál a nyomásszabályzónál található egy kis műanyag kupak, közepén egy átlátszó résszel, körben felirat, hogy tilos eltávolítani vagy valami ilyesmi.
Ez én azt gondoltam, hogy egyfajta plomba, de nem.
Határozottan meg kell húzni, előbb megakad, azt követően ha tovább húzod, akkor egy nagy szisszenés et voliá: van nyomás.
Ennyire egyszerű.
13as, ha te vagy az egyes, akkor igazad van, annyi hajszál különbséggel, hogy hiába nyomkodod azt a "gombot", hiába tekergeted, nem érsz el vele semmit. Meg is próbáltam.
Húzni kell. Azt is bátran.
Csak ugye az ilyen helyeken nem szívesen piszkál az ember, mert ha megsérül valami, akkor szabálytalan vételezésért csúnya számlát tudnak kiállítani.
Igen én vagyok.Nem tudhatom kinek milyen van felszerelve,és hova.
Gáz szünet estén is leoldanak.
Már mint én válaszoló ?
Nálunk is volt már 3 x is ilyen gáz szünet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!