Hány napig álljon a víz amivel a virágokat locsolom?
Figyelt kérdés
Esővízzel nem tudom locsolni és hallotam hogy állott víz is jó de hány napig álljon?
Vagy valami jó tipp még hogy mivel, vagy milyen vízzel locsoljam?
2010. okt. 19. 16:55
1/2 anonim válasza:
minimum 24 órát ,mert azalatt távozik a klór ha nem zárod le amiben tartod.Én minden héten 2 ásványvizes palackot teleengedek ,és rá 2 napra locsolok .
2/2 anonim válasza:
Én egy héten egyszer öntözöm általában a virágaimat és ilyenkor telitöltök egy két literes üveget sima vízzel és ez tulajdonképpen egy hétig áll. Ja és még desztilált vízzel szoktam spriccelni a virágok leveleit. Azért azzal mert az eleve lágy víz és nem hagy vízpöttyöket a levélen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!