Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Hány négyzetméteres házban/lak...

Hány négyzetméteres házban/lakásban élsz?

Figyelt kérdés

Hányan vagytok?

Hány szoba van?

Milyen helységek?

Meg vagy vele elégedve? Kisebb is elég lenne vagy nagyobbat szeretnél?

2023. okt. 26. 17:04
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%
49 m2 panellakás, 2 szobás. Párom nincsen így kényelmesen elférek benne, két főre teljesen ideális, szerintem még 1 gyerekkel is élhető lenne.
2023. okt. 26. 19:33
 12/27 anonim ***** válasza:
100%
54 négyzetméter. 1 kis szoba, egy hatalmas nappali, előtér, fürdőszoba, WC, konyha, spájz, erkély. Egyedül lakom benne ha pakolni kell kicsi ha takarítani nagy.
2023. okt. 26. 19:52
 13/27 anonim ***** válasza:
100%

51 négyzetméteres lakás, ebből a nagyszoba 21, a kisebb szoba pedig 13 négyzetméter. Külön konyha, étkező sarok, nagy előszobai beépített szekrénnyel, kis wc, külön kádas fürdő.

Hárman lakunk, férjem én és a kisbabánk, valamint van még egy ksitestű kutyusunk. Jobb lett volna még egy szobával nagyobb, de Budapesten csak erre volt pénzünk és fontosabb szempont volt a méretnél a lokáció, olyan környéken, ami zöld és nincs tele züllött alakokkal.

2023. okt. 26. 20:43
 14/27 anonim ***** válasza:
84%
140m2,3 szoba,nappali,konyha-étkező,két fürdő,egy wc,dupla garázs,kazánház,egyéb tárolók. 1986-os építés.A ksh-val beszélgetek?:D
2023. okt. 26. 20:46
 15/27 anonim ***** válasza:
100%
Ja,3-an.Feleségem,lányom,én.
2023. okt. 26. 20:48
 16/27 anonim ***** válasza:
100%
Cirka 120m2-es kétszintes ház, és egyedül élek benne. De nagyon elgondolkodtam a napokban, hogy egy kisebb elég lenne, csak közelebb legyen a munkahelyemhez, mert egyre többe kerül az utazás. Viszont lakásban nem mennék.
2023. okt. 26. 23:17
 17/27 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom pontosan, nem mértem le. Olyan 60-70 nm körül lehet. Két szoba, egy nagy konyha, előszoba, fürdő, spejz.
2023. okt. 27. 04:02
 18/27 anonim ***** válasza:
78%

100 nm körüli családi ház.

Egyelőre hárman vagyunk a férjemmel és kislanyunknal, de tavasszal érkezik a 2. babó.

Van 2 25 nm-es szoba és és 13 nm-es. Az egyik nagy a gyerekszoba, a másik a nappali, a 13 nm-es a mi szobank.

Akkor lenne egy fokkal jobb, ha a gyerekszobabol 2 kisebb lenne, és akkor nem kéne majd később ketté választani, mert ez tervben van, ha nagyobbak lesznek a gyerekek.

Illetve nekünk a konyha rögtön a bejárati ajtónál van. Ahogy belepunk, balra egy előszoba szekrény, jobbra pedig rögtön a konyha, étkező. Ebből kifolyólag ott kényszeresen nagyobb rendet tartok, így, hogy ennyire rögtön szem előtt van.

2023. okt. 27. 08:54
 19/27 anonim ***** válasza:
73%

2x80m2 (kétszintes). Földszinten előszoba, szoba, konyha, nappali WC, fürdő. Tetőtérben előtér, két szoba, fürdő, WC, gardrób. Hárman élünk itt, én a szüleimmel. Szerintem túl nagy, konkrétan semmi értelme nem volt ekkora ház vásárlásának. A vásárlás akkor történt, mikor testvérem már fél lábbal kint volt a szülői házból, úgyhogy itt gyak. van egy szoba a vendégeknek ha netán vannak, de a vendég is ált. testvéremék. Rezsicsökkentés csökkentésénél elgondolkodtam azon, hogy két "lakássá" alakítom, de nem érte volna meg ebbe pénzt invesztálni, 2. bejárat amúgy is van, de egy 2. konyha kialakítása már annyira nem lett volna egyszerű, anyagilag sem.

A sajátomat már úgy építettem, hogy szintén két szint, de összesen kb. 60m2. Van egy 15m2-es nappali, egy 7.5m2-es konyha, egy 7m2-es fürdő (ez is koncepció volt, mert a szüleim háza hiába nagy, a fürdők meg kicsik), WC, és a tetőtérben van egy szoba! Ez elé még épül majd egy legalább 30m2-es terasz. Ennél több maximum akkor kellene, ha van gyerek, azt viszont nem tervezek, sőt igazából azt sem tervezem, hogy bárki más lakja ezt a házat rajtam kívül, úgyhogy nem én vagyok az, aki ráugrana a CSOK-ra! :)

2023. okt. 27. 08:59
 20/27 anonim ***** válasza:
100%

- 44 nm,

- 1 szoba, konyha, fürdő, wc, és egy kis helység ahol cipőket és takarító cuccokat tartok.

- ketten vagyunk és egy cica

2023. okt. 30. 08:57
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!