Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Fűtötök már a mostani szezonban?

Fűtötök már a mostani szezonban?

Figyelt kérdés
Én ma gyújtottam be este először. Nem lett volna még muszáj, de jól esett meglangyosítani a radiátorokat. Legalább megvolt a próbafűtés.
2023. okt. 16. 20:33
 1/7 anonim ***** válasza:
45%
Beállítottam a termosztátot, ha akar megy, ha akar nem. Eddig nem vettem észre, hogy ment volna, de lehet, hogy csak nem voltam itthon vagy nem figyeltem.
2023. okt. 16. 20:35
 2/7 A kérdező kommentje:

A gázkazán nálam még direkt nyári állásban van. Feleslegesnek tartom, hogy elinduljon, ha este a kerti hulladékkal történő egyszeri begyújtás is bőven felfűti a házat.

Nálunk szerencsére nem voltak még olyan hidegek, mint az északkeleti völgyekben.

2023. okt. 16. 20:46
 3/7 anonim ***** válasza:
45%
Nem. Még elég meleg a ház.
2023. okt. 16. 20:50
 4/7 anonim ***** válasza:
Nálunk gázkonvektorok vannak. A gyerekszobában már egy hete megy az őrláng, de a mi szobánk déli fekvésű, hatalmas ablakon süt be a Nap, és ma napközben 23, este 22 C fok volt. Így itt egyelőre nem fűtünk be. A többi helyiség sem olyan hideg, hogy be akarnánk fűteni.
2023. okt. 16. 21:53
 5/7 anonim ***** válasza:
Szintén be van állítva a termosztát, ha kell, akkor megy a fűtés. Eddig viszonylag keveset ment (egy-egy órákat talán) most hajnalban már hallottam, hogy bekapcsolt. Az én komfortom 22+ fokot kíván és gyerekünk is van, így nem hagyjuk ez alá hűlni a házat.
2023. okt. 17. 09:22
 6/7 Bogica0616 ***** válasza:
Október 6. Kapcsoltam be a gyerek szobában a konvektor azóta fütünk hivatalosan. Itt ma reggel -3 fok volt és jó ideje hűvös. Nem tervezem kikapcsolni már a fűtést.
2023. okt. 17. 11:29
 7/7 A kérdező kommentje:

Nálunk +3 fok volt reggel. Péntekre meg megint 26 fok néz ki. De eddig lehet hogy néha esténként megint be fogok gyújtani én is.

Munkahelyen nincs fűtés. 19 fok van az irodákban. Egész napos ülőmunkához ez már nem túl komfortos.

2023. okt. 17. 12:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!