Szóljak a vevőnek és az önkormányzatnak?
Figyelt kérdés
Eladtam egy nyaralót. Az önkormányzat felszólított, hogy a leomlott kerítést 90 napon belül állítsam helyre.
A vevő természetesen fel fogja újítani az egész ingatlant, kerítéssel együtt.
Ilyenkor kell szólni írásban az önkormányzatnak, hogy eladtam az ingatlant?
A nyaralót csütörtökön , adtam el (akkor írtam alá az adásvételit), a levelet pedig pénteken vettem kérhez.
2023. okt. 14. 17:08
1/7 A kérdező kommentje:
És a vevőnek szóljak, hogy kaptam egy ilyen felszólítást? (ő azt mondta hogy pár héten belül kezdi a felújítást).
2023. okt. 14. 17:09
2/7 Ékezetes billetyűzet válasza:
Mindenképp érdemes mindkettőnek szólni, persze.
3/7 anonim válasza:
Vidd be az adásvételit az önkormányzathoz,majd idővel úgy is kapnak értesítést róla .Addig is nyugton maradjanak.Neked már ott csak múltad van .
5/7 anonim válasza:
Ennyire nem lehet nyomi valaki hogy felemelje a telefont és odaszóljon az új tulajnak hogy jött egy levél. Lefotózod és átküldöd neki emailban. Önkormányzatnál meg jelentsd be hogy már nem te vagy a tulaj.
6/7 A kérdező kommentje:
Mekkora paraszt vagy te 5-ös, te jó ég...
Többieknek köszönöm. 🥰❤️
2023. okt. 14. 21:19
7/7 anonim válasza:
Nem paraszt, csak meg merte fogalmazni azt amit mindenki más is gondolt. Görcsöltél a kérdés kiírásán ahelyett hogy megeresztettél volna 2 telefont...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!