Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Hogy tüntessem el a cigiszagot...

Hogy tüntessem el a cigiszagot a lakásból?

Figyelt kérdés

Nem dohányzok sokat a lakásba napi 4-5 szálat szívok csak amíg otthon vagyok és azt is úgy hogy kihajolok az ablakon. De azért néha beszáll egy kis füst és bent marad a szag.

Sima légfrissítő vagy illatosító elég vagy mivel próbáljam meg?

2023. okt. 2. 17:42
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Ózon generátorral próbáld meg!

De hosszútávon rárakódik a falakra, meg mindenre, speciális festékkel át kell festeni, mindent lemosni.

2023. okt. 2. 21:43
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
A cigiszag megtapad a függönyön és a kárpitokon is. Ha nem tetszik a cigiszag, akkor lehet, hogy le kellene menni az utcára dohányozni. Gondolom nem akarsz hetente függönyt mosni. Légfrissítővel azért nem próbálkoznék, mert a cigiszagot nem fedi el semmi. A jázmin illatú cigiszag pedig undorító...
2023. okt. 3. 10:10
 3/7 anonim ***** válasza:
Szívjál szagos pipadohányt.
2023. okt. 8. 15:09
 4/7 anonim ***** válasza:
52%
Nem értem, hogy egy dohányosnak mi baja van a cigiszaggal? :D
2023. okt. 8. 22:02
 5/7 anonim válasza:
Miből gondoljátok hogy ő cigizik? Nem értem. És ha nyiva hagyta az ablakot és elment ithonról és úgy jött haza hogy büdös van?
2023. nov. 27. 18:51
 6/7 anonim ***** válasza:

esélytelen

ha bejutott, ott is marad

tapasztalatból írom

2023. nov. 27. 19:16
 7/7 anonim ***** válasza:

"Miből gondoljátok hogy ő cigizik? Nem értem."

Ebből:

"Nem dohányzok sokat a lakásban, napi 4-5 szálat szívok csak amíg otthon vagyok, és azt is úgy, hogy kihajolok az ablakon. De azért néha beszáll egy kis füst és bent marad a szag.

A tüdődből is ugyanaz a szag jön ki, még órákkal később is, kérdező. Onnan van a cigiszag a lakásban, hogy lélegzel és kifújod bent a tüdődből a büdös, kátrányszagú levegőt.

Használj valamilyen légtisztítót.

2023. nov. 28. 13:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!