Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Társasházban "ne zavarj" tábla?

Társasházban "ne zavarj" tábla?

Figyelt kérdés

Kertesben nőttem fel, de 7 éve panelban élek és rettenetesen kikészít hogy durván kopognak az ajtón és egyszerre nyomják a csengőt (jehovás, képviselő, akárki...) Mármint csinálsz valamit békében és a szíved leáll a hirtelen durva zajtól ami mindig totál váratlan.

Nagyon különc dolog lenne kirakni egy ilyen táblát?

(A kapucsengővel nincs bajom, ott van időm eldönteni beengedem-e a lépcsőházba pl. de hogy ott álljon akárki hirtelen az ajtóban...)

2023. okt. 2. 12:12
 1/7 anonim ***** válasza:
24%
Inkább pszichésen kéne megerositeni magad, ha ennyire hypererzekeny vagy annak van vmi oka
2023. okt. 2. 12:38
 2/7 anonim ***** válasza:
69%
#1 Kíváncsi vagyok, mit tennél, ha a jehovások hetente háromszor dörömbölnek az ajtódon, miközben agresszívan nyomják a csengőt, amíg ki nem megy valaki.
2023. okt. 2. 12:58
 3/7 anonim ***** válasza:
37%

Elküldeném a véreres f*szba őket, és legközelebb valószínű már nem jönnének?

Kicsit határozottan tudatára adnám, hogy örülnék ha nem zavarnának.

Aki ennyire mimóza, hogy még a saját lakásában is összerezzen az mit vár az élettől, hogy majd babusgatják?

100 éve se tért még véget a 2. világháború, szerinted ott is maguk alá hugyoztak az emberek attól, hogy a jehovák bekopogtak az ajtón?

A lövészárokba csúsztak a térdeiken miközben robbantgattak meg lőtték egymást. Szedjétek már össze magatokat.

2023. okt. 2. 13:08
 4/7 A kérdező kommentje:
3-as, egyébként igazad van. Fizikálisan erős vagyok de mentálisan épp nehéz időszakban, ezért is zavarhat ennyire.
2023. okt. 2. 13:11
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Az ilyen kéretlen látogatókat durván el kell zavarni.

Többet nem jönnek.

2023. okt. 2. 13:31
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Én kertes házban lakom, de a csengőt úgy szereltem fel, hogy kint hangosabban szól mint bent, hogy azt zavarja aki megnyomja. Olyan erővel szól kint, hogy hamar leugrik a gombról, aki megnyomja. Az ajtó fölött kint ismételd meg a csengőt, bentre meg egy halk változatot tegyél.
2023. okt. 2. 16:01
 7/7 anonim ***** válasza:

Akkor tréfáld meg a Jehovákat. (tényleg nagyon erőszakosak tudnak lenni)

Jó régen, engem is állandóan megtaláltak az utcán buszmegállóba, bolt előtt a vásárlókocsiknál, szinte mindenütt. Olyan volt, mintha kipécéztek volna maguknak, akkor két-három középkorú asszony térített a belvárosában folyamatosan.

Aztán egyszer becsöngettek hozzám, hogy engem keresnek és beszélgeti szeretnének velem az istenről, hitről stb. Tehát joggal gondoltam, hogy valahonnan tudták az én adataimat. Azt hogy egyedül lakom, és pontosan hol stb.

Aztán másodszor is becsengettek (elsőre is elhajtottam őket), de teleb@szt@k a postaládámat Őrtorony újsággal utána minden nap.

Eltelt egy hét, megint csöngettek, de addigra én felkészültem. Nyomtam nekik egy kis thrash metalt és örültem, hogy megjöttek a szeánszomra. Többet nem jöttek.

2023. okt. 9. 13:07

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!