Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Közös képviselő hogyan tudja...

Közös képviselő hogyan tudja magát igazolni?

Figyelt kérdés

Az egyik szomszédom fia nálunk az állítólagos közös képviselő. Állandóan követelőzik, hogy fizessek neki minden hónapban egy X összeget. Én kértem, hogy igazolja magát és mutasson be minden jegyzőkönyvet, dokumentumot stb. ami a követelését indokolja.

Nem mutatott semmit, de továbbra is kéri a pénzt.

Miután tudom, hogy csak azért ólálkodik itt hogy az édesanyja érdekeit képviselje más lakók kárára + össze-vissza szegi az alapító okiratban foglaltakat.

Ha kiderül hogy jogilag is a közös képviselőm akkor meg legalább ügyvédileg is megtámadhatom... vagy hát nem tudom így foglalkoznának-e vele hogy jelenleg csak egy mezei kókler, hiszen ha bizonyítani sem tudom, hogy közös képviselő akkor azt sem mondhatom, hogy rosszul végzi a feladatát, mivel hogy nem is az övé.

2023. szept. 30. 14:07
 1/5 Noren1989 ***** válasza:
100%

Xddd

Közgyűlés mikor volt utóljàra?

Eddig milyen szàmlàra utaltad a közös költséget?

2023. szept. 30. 14:17
 2/5 anonim ***** válasza:
82%
Te figyelj már kérdező... nem a csillag börtönben vagy véletlenül?
2023. szept. 30. 15:39
 3/5 anonim ***** válasza:
50%
Többi lakó szerint ki a közös képviselő?
2023. szept. 30. 17:50
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, kell, hogy legyen arról irat, ki a közös képviselőtök, hisz ti választottátok meg közgyűlésen. Ő nem kérhet tőled pénzt, a társasház számlájára kell utalnod, vagy csekken befizetned a közös költséget. Eddig hogy a manóban fizetted?
2023. szept. 30. 23:24
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Ja igen, évente kell, hogy legyen közgyűlés. Hogyhogy nem tudja senki, ki a közös képviselő? Nagyon furcsa ez a kérdés...
2023. szept. 30. 23:25

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!