Epilálás panelban?
Egyedül vagyok egy panellakásban egy hétig (és valószínű, hogy később panelba is fogok költözni), amúgy kertes házban lakom, így nem igazán tudom, hogy szokták ezt kezelni. Azt tudom, hogy nem illik hangoskodni, ki szokták írni elnézést kérve azt is, ha valahol felújítás van. Azt nem tudom viszont, hogy ha epilátort használnék, mennyire zavarnám azzal a szomszédokat? Ahogy olvasgattam itt a többi kérdést, azt állapítottam meg, hogy itt az átlagosnál sokkal jobb a hangszigetelés, de nem tudom, mennyire hallatszana át a többi lakásba a hang.
Ha valaki használt már epilátort, az tudja, hogy átkozottul hangos, és nem 1-2 perc a használata. Aki panelban él, hogy oldja meg? Nekem a borotvát nem bírja a bőröm sajnos. Vagy túlgondolom, és simán használhatom az epilátort? Nem fog senkit zavarni?
Írd ki a földszinten az üzenőfalra, hogy ne rémüljenek majd meg ha sikongatást hallanak, ugyanis hétfőn epilálás lesz nálatok.
Kedden meg ugyanott intim gyantázás...
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!