1 m²-en a wc és a zuhany együtt, valahol le van írva, hogy alkalmatlan mindennapos használatra?
Ja! Igaz, akkor +5 centi a WC-nek.
Én azt gondolom, hogy nem azt kell nézni, "mit, hogy nem lehet!"
Mert akkor se WC, se zuhany és az nem jó.
Azért voltam én kisméretű lakóautó ilyen "helyiségeiben" és örültem ennek a komfortnak is!
5-ös add vissza a diplomádat! Ha nem megy a másodikos matek, nem tudom írni hogyan tanultál meg...
A hajókon (persze nem a lukcus osztályon), meg hasonló szerkezeteken ahol kevés a hely van ilyen pici fürdő/wc.
A wc csésze mellett/fölött, ahol jobban tetszik, jobban elfér ott a csaptelep. A padlóban meg ott a lefolyó. (na persze nem árt ha oda lejt a padló :D ) Ki kell telibe csempézni és kész.
Múltkor voltam kórházban és hasonlóképpen volt megoldva a szobában az utólagosan kialakított fürdő. Kicsit nagyobb volt, de egy légtér, egy padlószint (a mozgásukban korlátozottak, betegek tolószékesek miatt így könnyebb is nekik zuhanyozni. Be lehet vinni műanyag széket, stb). Volt még egy mosdókagyló, ennyivel volt nagyobb mint amit te szeretnél.
És mi van ha a zuhanyozás közben lespricceled a csészét? Semmi. Legalább nem csak évente egyszer lesz letakarítva :D
Persze családdal nem ajánlanám. De egy agglegénynek simán jó.
1-es, 8-as!
Bocsánatot kérek, igazad van a mérettel kapcsolatban. Én gondolkoztam helytelenül.
Nézzétek, találtam még rosszabbat: [link]
Nincs is jobb annál, mint amikor főzés közben hirtelen lábszárközépig merülsz a vécében, magadra borítva a tűzforró lábas tartalmát.
Xdddddddddddddddddddddddddddddddd!!!
Ez csúcs!!! Azt hiszem, hogy sokáig megvan a nevezési adag. :D :D :D
Ha hallanád, hogy hogyan kacagok! vagy inkább röhögök(el is fáradt a torkom xd - már ilyen rövid idő alatt) :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!