Akik illatosítják a lakást! Mit használtok? Szintetikus és természetes módszerek is érdekelnek.
Figyelt kérdés
2023. aug. 24. 00:27
11/14 A kérdező kommentje:
Akik a kérdésre válaszoltak, nekik nagyon köszönöm a választ!
2023. aug. 25. 13:39
12/14 ulmi válasza:
Én az íróasztalomon tömjént szoktam égetni, a párom inkább a füstölőkért van oda. Másfél éve(még volt munkahelyem:) )vettünk egy Ashleigh & Burwood katalitikus illatosító lámpát, rendkívül jó az is. Télen narancshéj a radiátorra, a konyhában cserepes bazsalikom, ilyenek.
13/14 anonim válasza:
Én vettem egy aromax száraz diffúzort. Csak bele tekered az aromax illóolaj üveget és 10 percenként fúj egyet. Én nagyon szeretem, mert száraz, nem kell vele sokat foglalkozni, magától lekapcsol és usb töltő van hozzá.
14/14 A kérdező kommentje:
#12, #13. Nagyon köszönöm!
2023. aug. 30. 12:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!