Meg tud rázni a gáz ha fém edényben főzök, ha nincs mondjuk leföldelve a cső? Azt hiszem 3kwos a gázégőm.
Figyelt kérdés
2023. aug. 8. 07:33
11/16 anonim válasza:
#10 Azt hiszem én normálisan válaszoltam és részletesen elmagyaráztam neked mi az ami butaságot leírtál és mi az ami valóban van.
Persze ha neked ez okoskodás, akkor már értem, miért írtál le ekkora marhaságokat. Mert egy szót sem értettél soha semmiből és nem is akartál.
12/16 anonim válasza:
Valószínűleg statikus feltöltődés okozta kisülés miatt érezhetted, hogy a vas edény megráz, amikor ráteszed a gázra. Ha a vízcsap fémkerekét fogtad volna meg, az is megrázott volna... [Volt valami műszálas rajtad, és statikusan feltöltődtél.]
13/16 anonim válasza:
9-es, le a kalappal. Én nem voltam képes értelmezni a kérdést. XD De a te magyarázatod nagyon szépen összeszedett. Persze csak annak hasznos, aki nem a kérdező. :D
14/16 anonim válasza:
Elvileg megrázhat, bár kicsi a valószínűsége. A modern gáztűzhelyek elektromos tápot is kapnak, hogy szikrát adjanak (néha a sütő rész is elektromos). Ha nem földelt konnentort használsz, és a tűzhely testzárlatos, akár meg is rázhat.
A gázcső földelése egyébként előírás. Talán érdemes egy elektromos szakemberrel átnézetni a lakást.
15/16 A kérdező kommentje:
De maga a gázláng nem ráz meg vagy igen?
2023. aug. 16. 12:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!