Igaz lehet, hogy az 1980-as években még nem volt szemeteszsák és a tv műsorújsággal bélelte ki mindenki a szemetesvödröt?
Figyelt kérdés
2023. aug. 6. 06:28
1/25 anonim válasza:
Bármilyen újsággal. Mi Kelet-Magyarországgal (Szabolcs) Sőt légy erős, wc papírnak is használták :-D
3/25 anonim válasza:
Ja wc papirnak nagyanyámnál😀 Tízszer összegyűrtem hogy puha legyen.
4/25 anonim válasza:
Mamám 5 éve halt meg, de ő csak újságpapírt használt a szemetes kukába.
5/25 anonim válasza:
Gyerek voltam, nem tudom volt-e szemeteszsák, de szüleim is újságpapírt raktak a szemetesbe.
Jujj de utáltam azoknál wc-re menni akik újságpapírt vagy boltban lévő kenyérpapírt használtak wc papírnak. Volt ismerősöm aki még a 90-es évek végén is ilyet használt.
6/25 anonim válasza:
Legrosszabb wc papír a Nők lapja volt.Arra nem emlékszem hogy papírral bélelték a szemetest.
7/25 anonim válasza:
A kukát ma sem zsákozzák, az miben más? Kényelmesebb a zsák, mert nem kell mosni a szemetest ürítés után, de semmi több.
8/25 anonim válasza:
Igen, tényleg így volt.
Ráadásul nem volt szemétszállítás sem, úgyhogy mindenki gyűjtögette otthon a szemetet zsákokban és aztán a falu mellett a kijelölt helyre kellett elvinni. Néha dózerral betemették. A mai napig ott van a szemétkupac.
9/25 anonim válasza:
A 90-es években voltam gyerek, de még akkor is újsággal bélelték anyuék a szemetest.
10/25 anonim válasza:
Volt szemeteszsák, de halomban állt az újságpapír, így legalább a szemét is kevesebb volt és a szemeteszsák sem kellett annyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!