Milyen festéket vegyek amivel jól lehet nagy felületen festeni vastag kartonra és rendesen fed?
Figyelt kérdés
2010. okt. 14. 23:12
1/2 anonim válasza:
Én diszperzittel (falfestékkel) és szinezővel festettem mindenfélét, az nem fogy el olyan hamar, csak abból fekete nincs. Azért külön vettem egy literes fekete akril festéket.
Sima festékboltban, tehát nem művészellátóban mer ott a mini tubusos akril festékeket is horror áron adják, én meg literszámra festettem :)
2/2 anonim válasza:
Csak annyi hogy a diszperzit mikor megszárad, egy kicsit világosabb lesz :) De nem vészes, szóval jó.
Én egyébként nem is kartonra festettem vele, hanem faáru boltban vettem funér lemezeket, hát lehet vágatni 70x100-asra vagy amire akarod, és az azért jó, mert nem hajlik el és utána könnyű bekeretezni is, ha jól sikerül a kép :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!