Mit tehetek ha a szomszéd nem a saját kapu beállóját használja hanem az enyémet foglalja el így megakadályozza a ki,be járásomat?
Figyelt kérdés
Szabad mozgás korlátozása?#szabad mozgás korlátozása
2023. júl. 28. 12:23
2/11 anonim válasza:
1. szólsz neki, hogy ne álljon oda
2. a rendörségnek szólsz, hogy valaki a kapud elött parkol
3/11 A kérdező kommentje:
2/2 Ki van téve a tábla hogy kapubejáró kérem szabadon hagyni,no parking!!!De lehet hogy nem tud olvasni.
2023. júl. 28. 13:23
4/11 anonim válasza:
Szoval, akkor ujra: probaltal mar szolni neki, vagy csak magadban meg a neten vagy bator?
5/11 A kérdező kommentje:
4/4 Én senki kapu bejárójába nem állok,tudom hogy nem szabad másokat korlátozni a szabad mozgásban,akkor ezek a neandervölgyiek miért nem tudják?
2023. júl. 28. 13:36
6/11 anonim válasza:
Oke, en meguntam. Csak a neten, egy anonim oldalon tudsz pofazni meg hoborogni, erdemben tenni is az ugy erdekeben mar meghaladja a kepessegeidet.
Sok sikert!
7/11 anonim válasza:
Veszel gumikesztyűt, ízléses borítékot, 150-200-as szöget, amit beleteszel a borítékba és ráírod, hogy "Első figyelmeztetés" és a az ablaktörlő mögé tűzöd. Persze ne írd alá. De amúgy tényleg, szóltál már neki? Nekem is ide parkol néha a szomszéd, de tudja, hogy nincs autóm és nem is jön ide senki autóval, ha szólnék nem tenné.
9/11 anonim válasza:
"Rossz szomszédság - török átok" (Arany János).
Mindenképp először szólj neki és figyelmeztesd, hogy ha ellenkezik, szólsz a rendőröknek.
Vegyél egy "Tilos parkolni" táblát és erősítsd a kapudra. Ha odaáll - fényképezd le és ezzel indokolj a rendőrségnél.
10/11 anonim válasza:
Kérj birtokvédelmet a jegyzőtől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!