Tényleg én vagyok a tisztasagmániás vagy velem vannak a problémák?
Nálam nyaral az unokatesóm egy hétig.
A párommal élek , de a párom alszik a héten a nappaliba, hogy ne keltsen fel minket korán reggel mikor megy dolgozni és tesz vesz,reggelizik így mi nyugodtan alszunk a hálóban.
Nálam két kritérium van csak...az egyik hogy van kinti és benti papucs, ergo nem mászkálunk utcai cipőben a házban...a másik pedig az, hogy ne feküdjön bele a tiszta hálóba az ágyba utcai ruhában.
A minap megsértődött , lefeküdt a földre, mert megkértem ne feküdjön izzadt vonatos ruhában az ágyamra mert arra allergiás vagyok. Szerintem ez teljesen normális. El is ment, hogy én tisztaságmániás vagyok, többet nem alszik itt...
Most szerintetek én vittem ezt túlzásba? Mert én érzem rosszul magam emiatt.
Nem vitted túlzásba.
Teljesen jogos, hogy ne feküdjön izzadtan, utcai ruhában az ágyba.
Ez szerintem alap. Engem is így neveltek. Van benti papucs és kinti papucs, a kinti cipőben, papucsban nem járkálunk bent, ahogy a bentiben sem kint. Nem, még akkor sem ha csak kiszaladunk az utcára egy pillanatra.
Az pedig szintén alap nálam is, hogy amikor több órát eltöltesz a városban, buszon, leülsz a koszos utcai padokra, stb, akkor nem fekszel be az ágyadba. Én ha hazajövök, akkor mindig átszoktam öltözni itthoni ruhába, nekem úgy a komfortos.
Ez nem túlzás. Sőt! Ez lenne a normális.
Minden valamirevaló házban, lakásban van benti cipő/papucs és nem megyünk be retkes lábbal.
Az ágyba meg pláne nem fekszünk be a rektes ruhával. Vonatos? Ki tudja ki ült a vonaton azon a széken? És utána meg belefekszik az ágyba? Nem normális! Elég idiótán nevelték a szülei...
Ilyenkor szoktak letakarnj az agyat egy takaroval.
Viszont aludni menni nem illik mashol utcai ruhaban.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!