Konyhapult megvilágítása LED szalaggal?
Segítenétek összerakni egy szettet konyhapult megvilágításra? Anrodiszlec oldalon nézegetek, de belegabalyodtam már. 2x130-130 cm-es lenne a szalag. Állítható fényerejű és színhőmérsékletű világítást szeretnék.
Olyanokban vesztem el pl, hogy vezérlés terén mi a különbség 34751 és 22633 közt? A számokat az anrodiszlec oldal keresőjébe beírva kiadja a vezérlőket.
Köszönöm a segítséget.
Felesleges ès èrtelmetlen egy munkapultnál a színek variálása. Bemutató terembe èrdekes lehet, egyèbk3nt használhatatlan.Mèg a fènyerő szabályzás sem fontos. Nekem 14W/ mètere. Aztán ennyi.
Matt opál búrás sinre tedd,az szètszórja a fènyt. Nagyon közel a sok fènypont elèg bántó, zavaró.
Feleslegesen ne bonyolítsad.
Amiatt akartam állítható színhőmérsékletet, mert ha esetleg nem tetszik a rendelt, ne kelljen már visszaküldözgetni. Az RGB nem érdekel, illetve ha egyszer beállítom, azután kb soha nem lesz variálva a fényerő és színhőmérséklet.
5050-es, 14,4 watt/méter, amit kinéztem és igen, opál búrás sínben lenne.
A 2700K nál maradjál, vagy a sima semleges fehèrnèl. Azokkal nem lesz gondod.
A sima izzó 2700 színèt megszokta az ember, jó is, a tiszta fehèr úgyszintèn. Ettől hidegebbet ne vegyèl, mert fárasztó a szemnek, főleg a túl közeli fèny miatt is.
A lakáson bel7li világításra ezek jók.
A hideg fènyej jók kintre a több fèny miatt, vagy műhelyekhez, ahol van egyèb fènyforrás is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!