Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Konyhapult megvilágítása LED...

Konyhapult megvilágítása LED szalaggal?

Figyelt kérdés

Segítenétek összerakni egy szettet konyhapult megvilágításra? Anrodiszlec oldalon nézegetek, de belegabalyodtam már. 2x130-130 cm-es lenne a szalag. Állítható fényerejű és színhőmérsékletű világítást szeretnék.

Olyanokban vesztem el pl, hogy vezérlés terén mi a különbség 34751 és 22633 közt? A számokat az anrodiszlec oldal keresőjébe beírva kiadja a vezérlőket.

Köszönöm a segítséget.

2023. júl. 11. 19:30
 1/6 anonim ***** válasza:
Felesleges az rgbw, mert kb 2 hétig játszol vele aztán, ugyan arra a színhőmérsékletre állítod be, mint a lakásba lévő többi lámpát. Mert ha nem így csinálod bántani fogja szemedet.
2023. júl. 11. 20:15
 2/6 anonim ***** válasza:

Felesleges ès èrtelmetlen egy munkapultnál a színek variálása. Bemutató terembe èrdekes lehet, egyèbk3nt használhatatlan.Mèg a fènyerő szabályzás sem fontos. Nekem 14W/ mètere. Aztán ennyi.

Matt opál búrás sinre tedd,az szètszórja a fènyt. Nagyon közel a sok fènypont elèg bántó, zavaró.

Feleslegesen ne bonyolítsad.

2023. júl. 11. 20:27
 3/6 A kérdező kommentje:

Amiatt akartam állítható színhőmérsékletet, mert ha esetleg nem tetszik a rendelt, ne kelljen már visszaküldözgetni. Az RGB nem érdekel, illetve ha egyszer beállítom, azután kb soha nem lesz variálva a fényerő és színhőmérséklet.

5050-es, 14,4 watt/méter, amit kinéztem és igen, opál búrás sínben lenne.

2023. júl. 11. 20:41
 4/6 anonim ***** válasza:

A 2700K nál maradjál, vagy a sima semleges fehèrnèl. Azokkal nem lesz gondod.

A sima izzó 2700 színèt megszokta az ember, jó is, a tiszta fehèr úgyszintèn. Ettől hidegebbet ne vegyèl, mert fárasztó a szemnek, főleg a túl közeli fèny miatt is.

A lakáson bel7li világításra ezek jók.

A hideg fènyej jók kintre a több fèny miatt, vagy műhelyekhez, ahol van egyèb fènyforrás is.

2023. júl. 12. 05:44
 5/6 anonim ***** válasza:
Pult fölé ne tegyél RGB szalagot. Oda sima fehér kell. Szerintem a 4000k körüli a legjobb. A 2700 fénye nagyon sárga. Pl a disznó húsnak elég fura színe van alatta.
2023. júl. 12. 09:51
 6/6 anonim ***** válasza:
2023. júl. 12. 12:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!