Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Lehet hülye kérdés de hogy...

Lehet hülye kérdés de hogy lehet a hajléktalanságot túl élni?

Figyelt kérdés
Sajnos lehet előbb utóbb én is az leszek és szeretnék rá valamennyire felkészülni már ha fel lehet erre készülni.Nem kérek bántó megjegyzéseket mert van elég bajom így is.
2023. júl. 8. 15:21
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
49%

"nem ismersz engem,nem ismered az életem és a háttértörténetem"

Nem érdekel se az életed se a háttértörténeted és megismerkedni sem akarok veled. Az hogy be vagy gyepesedve valami vidéki kelet vagy észak magyarországi lerobbant faluba ahol minimálbért fizetnek a munkáért nem jelenti azt jelenti hogy nincs kiút vagy lehetőség normális élet élesére. Persze nyilván nem vagy a legélesebb kés a fiókban ha ilyen helyzetbe kerültél de legalább tucatnyi kitörési lehetőséget írtam (Ausztriába ingázás, Budapesti munka), viszont szerencsére a mentalitásod teljesen azonos a hajléktalanok mentalitásával, akik nem hajlandók tenni semmit a jobb élet reményében csak panaszkodnak és megfőnek a saját levükben. Szóval jó mulatást a hajléktalansághoz!

2023. júl. 8. 19:09
 12/26 anonim ***** válasza:
31%
Én megölném magam. Nem volna akkora szerencsém mint az unokatestvéremnek hogy anyu befogadta válás után meert arról beszélünk mikor anyu nem lesz. Öngyilkos lennék mikor kitennenek
2023. júl. 8. 19:47
 13/26 anonim ***** válasza:
48%

Dehogy lehet 4 órás munkával megélni.

Romániában nagyvárosokban egy 30 nm garzon 40.000 vagy ha nem is annyi de 35.000 euro és emelkednek. A lakbér 1000 lej havonta egy garzonban. A minimálbér 2000 lej alatt van nettóban. De ha minimalber felett is kapsz akkor is csak 3000 lej kézbe és ha valaki arra vetemedik hogy lakást vegyen akkor fizethet 20 vagy 30 évig hitelt ami legalább 1500 de inkább 1800 lej, amit levon a bank, és a maradékbol hogy élsz meg. Szinte jobb a lakbér csak ott az a baj hogy számlákat is kell fizetni a kiria mellé.

Én már akkor se tudnám mit csinálnék magammal ha elveszíteném a betegnyugdijat és haza kéne menjek anyuhoz és az unokatestvéremmel lakni akit utálok. Azt se bírom benne hogy elvált, én soha nem válnék el. Nem tudom nem e lennék öngyilkos minthogy vele éljek hiába van ott anyu. Nem bírnám ki vele. De ha hajléktalan lennék akkor biztos hogy véget vetnek az életemnek.

2023. júl. 8. 19:58
 14/26 anonim ***** válasza:
40%
Menjél ápolónak, vannak nővérszállók a kórházakban. Lehetsz segédápoló is és általában a továbbképzésben is segítenek a kórházak. De segédápolókra is nagy szükség van. Vagy más kórházi alkalmazott. Olyan kórházba jelentkezz, ahol van nővérszálló. Vagy menj a hadseregbe, most keresik a kezdő katonákat.
2023. júl. 8. 20:38
 15/26 anonim ***** válasza:
50%
Lehetsz beteghordó vagy műtőssegéd is. Vagy takarító. Mindet keresik a kórházak.
2023. júl. 8. 20:39
 16/26 anonim ***** válasza:
67%

+4

Azért elgondolkodtató, hogy csak 63% szerit írtam hasznos ötletet :(.

Én ezt úgy értelmezem, hogy az értékelők 37%-a (!!!), inkább menne az utcára szundizni, mint kimenne külföldre, addig amíg ezt meg tudja tenni.

Családon belül tapasztaltam a deviza hitel válság idején, van az az élethelyzet, amikor a viszonylag jó fizetés kevés lesz. Minket az mentett meg az árverezéstől, hogy befejeztem az iskolát és dolgozni kezdtem, azaz 1 plusz fizetés kellett.

2023. júl. 9. 12:31
 17/26 mindentudó99 ***** válasza:
71%
#16 Én meg leírtam hogy rengeteg munka van ingyen szállással. Na mármost ha valaki tényleg bajban van és tenni akarna ellene minimum érdeklődne utána hogy hol van. Vagy milyen lehetőségek vannak de nem érdekli a kérdezőt. Csak a siránkozás megy.
2023. júl. 9. 14:14
 18/26 anonim ***** válasza:
3%
Én most kapok adományt heti szinten napi 700-800ft-ot. Ezt biztos valami toth adja , mert csak azok nyomorgatjak ilyenkispenzel az embereket. Mondjuk előtte havonta kaptam 500ft-ot régebben kb 5 éven keresztül atlagba, de azt is mindig felhoztak az egész rokonság. Most viszont megszűnt az ingyen kajám is ,mióta kapom a napi 700-800ft-ot. Vagy ehetetlen csípős, erős vagy nincs semmi egész nap vagy az eső mosta el. Az ivóvizet is betiltotta a felső vezető.
2023. júl. 11. 15:55
 19/26 anonim ***** válasza:
17%
16#,17# gonosz
2023. júl. 11. 16:00
 20/26 anonim ***** válasza:
54%

"16#,17# gonosz"

Vagy csak ésszerűen gondolkodnak, és nem a csodára várnak...

2023. júl. 11. 16:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!