Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » A törölközőket lehet puhítani...

A törölközőket lehet puhítani valamivel?

Figyelt kérdés

A sok mosástól már kicsit merev az anyaguk. Nem nagyon zavaró, de gondoltam azért megkérdezem, hátha van erre valami praktika.

Azt még hozzátenném, hogy én mosásnál mindig ecetet használok öblítő helyett, és erről nem is fogok lemondani. De a keményedés nem is emiatt van, mert az öblítőt használó ismerőseimnél is kemények a törölközők.

2023. júl. 3. 22:39
 1/8 anonim ***** válasza:
75%

Pont ezt akartam megkérdezni. :)

Nyugi, én öblítőt használok és úgy is iszonyat kemények, sprődek.

Nem tudom, miért van. Mindenből márkásat veszek pedig.

Várom a megoldást én is.

2023. júl. 3. 23:22
 2/8 anonim ***** válasza:
Hány fokon mossátok?
2023. júl. 3. 23:33
 3/8 anonim ***** válasza:
Szárítsd gépben.
2023. júl. 4. 02:30
 4/8 anonim ***** válasza:
60%
Fogod aztán kèt kezeddel összedörgölöd. Kiteríted, egy durva kefèvel párszor vègighúzod.
2023. júl. 4. 07:41
 5/8 anonim ***** válasza:
Szárítógépben puha lesz .
2023. júl. 4. 08:43
 6/8 A kérdező kommentje:
#2 én szinte mindig 60-on, időnként 40-en (kicsit mániákus vagyok, hogy így tisztábbak lesznek... meg talán így kevesebb mosószer kell, mert a meleg víz dolgozik helyette).
2023. júl. 4. 11:44
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Nekem sajnos nincs szárítógépem, nem is férne el sehová. De ez érdekes, nem tudtam, hogy gépben szárítva puhább lesz.
2023. júl. 4. 11:45
 8/8 anonim ***** válasza:
Detto
2023. júl. 4. 22:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!