Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Hasznal meg valaki 2023-ban...

Hasznal meg valaki 2023-ban gazpalackot?

Figyelt kérdés
En azt hallottam, hogy veszelyes tud lenni.
2023. júl. 1. 00:27
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

mostani hír, hogy a Parlant megszavazta a gápalackok szabadpiaci árát....drágulás várható

Tehát több százezer szegény család szopni fog

2023. júl. 1. 12:32
 12/13 anonim ***** válasza:
Bográcsozáshoz használjuk és éppen most tervezünk beszerezni egy gázgrillt, ahhoz is használni fogjuk. Nem érzem veszélyesnek, elvan a palack a garázsban.
2023. júl. 1. 13:34
 13/13 anonim ***** válasza:
61%

Elolvassátok a hírt, hogy megszűnik a rezsicsökkentés a 11,5 kg palackokra és anyáztok. Közben meg fogalmatok sincs a valóságról.

A 11,5 kg gáztöltést régen megszüntették és 10,9 kg gázt töltenek a palackokba. Így az már nem rezsicsökkentett palacnak számított és fel lehetett emelni az árát. Ezt már vagy 2 éve így csinálják.

Vagyis aki szopóágon van, az már 2 éve ott van.

Csak ti ezt ott fent abban a nagyon nagy faluban nem tudjátok, mert burokban éltek.

Én viszonylag jómódú vagyok, Teslával járok, mégis van 10 palackom itthon és használom is őket a présházban és a horgásztanyán is, meg itthon a grillben, disznóvágáskoz, kinti főzéshez. Persze a pincepöri nem lesu olyan jó gázon mint fán, de ha 30-40 emberre kell főzni, akkor egyszerűbb mint a fa.

2023. júl. 1. 15:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!