Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Lakhat úgy békében valaki egy...

Lakhat úgy békében valaki egy helyen ha csak telket vesz, és összeeszkábál rá valami kunyhót magának, nem épít konkrét ingatlant?

Figyelt kérdés
zártkertekben tudom művelnek mindenfélét, de pl. kisvároson belül egy üres telken panelházak szomszédságában meg lehet(ne) csinálni ilyet hogy valaki csak földdarabot vesz és ott elkezd élni életvitelszerűen majdnem hajléktalanként?
2023. jún. 26. 22:32
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ismertem ilyet kettőt is. Az egyik egy pár m2-es irodakonténerben lakott, a másik egy használtan vett, elég lepukkant mobilházban, vagy minek hívják.
2023. jún. 26. 22:43
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
A komfort egy dolog, az nyilván szubjektív (én biztos nem bírnám). Viszont a közművek (víz, csatorna) egy ilyen kis területen szerintem nem nélkülözhetők. Vagy ha közműveket nem is akarsz, legalább egy fúrt/ásott kút és egy emésztőgödör/pottyatós wc a nagyon minimum a kunyhó mellé, szerintem.
2023. jún. 26. 22:51
 3/7 anonim ***** válasza:

Egyik kollégám vett egy zártkertet.

A zártkertre vett egy lakokocsit,kutat furatot,hordós kerti zuhanyzót és pottyantós wc-t álított fel.

Nagyon minimál stílusban él.

De ennek is megvan a maga oka,elvált gyerektartást fizet a közös lakásuk a volt feleségé lett.

2023. jún. 27. 06:58
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

"egy üres telken panelházak szomszédságában"

Ez gondolom, hogy csak egy elvi kérdés, mivel az áhított helyen annyiba kerülhe egy üres telek amennyiért vidéken házat vehetsz.

2023. jún. 27. 11:17
 5/7 anonim ***** válasza:
*kerülhet
2023. jún. 27. 11:18
 6/7 anonim ***** válasza:
48%
lakókocsiban simán, a legtöbben zuhanyzó is van, ráköthetsz vizet, villanyt, van fűtés is
2023. jún. 27. 12:28
 7/7 anonim ***** válasza:
Viszont egy lakókocsi iylen célú használata már engedélyköteles, nem csak annyi hogy odarakod és laksz benne (hogy a gyakorlatban ezt mennyrie tartatják be, az más kérdés).
2023. jún. 27. 17:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!