Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Hagyaték házat hogy lehet...

Hagyaték házat hogy lehet kiüríteni?

Figyelt kérdés

Örököltünk egy házat az édesapám után. Most itt a hálátlan feladat, hogy ki kell pakolni. Igazából nehezen kezdünk neki, el sem tudom képzelni hova lehet ennyi cuccot elrakni, elvinni

Nem volt gyűjtögető meg ilyenek, de azért 40 év holmija ott van.

Konyhaszekrény tele edényekkel, tálakkal stb-vel.

Szobaszekrény tele textilekkel, ruhákkal.

Gyerekszobai szekrény tele a kb én gyerekkori holmimmal, ágytartók tele ágyneműkkel, takarókkal, rengeteg könyv.

Meg azért még itt ott sok cucc

Na meg a bútorok, franciaágyak, heverők, kanapészett ilyenek, nem ősrégiek de nem is új darabok..

Hova lehet ezeket leadni?

Sajnos vagy nem sajnos olyan helyen van a ház ahol c kategóriásak sincsenek, tehát nincs az hogy majd azok kiürítik.

Mi elhoztuk ami nekünk kell, a tesóm is, 2 unokatesónk is, szóval amit tudtunk már elvittünk onnan. De így is sok.

A milliós lomtalanító cégen kívül ki hogy csinált ilyet?

2023. jún. 24. 14:43
 1/9 anonim válasza:
41%
Fémet még ebben a hónapban gyorsan vigyétek leadni.
2023. jún. 24. 14:48
 2/9 anonim ***** válasza:
96%

A bútorokat próbáld meghirdetni helyi adok-veszek facebook csoportokban ingyen vagy valami kisebb összegért hátha valaki elviszi.

A még használható ruhákat le lehet adni a vöröskeresztnél vagy ruha gyűjtő konténerekbe tenni.

Az edényeket szintén meg kell próbálni felrakni hátha valakinek pont jól jön.

Ami megmarad annak rendelj egy szemetes konténert és az elviszi a hulladék lerakóba.

2023. jún. 24. 15:04
 3/9 anonim ***** válasza:
93%
Karitativ szeervezetek sok mindent elvisznek.
2023. jún. 24. 15:19
 4/9 anonim ***** válasza:
78%

Pont ahogy a 2-es írja. Mindent hirdessetek meg. Amit nem sajnáltok, az mehet ingyen, csak vigyék. Ha van olyan, amiből tudtok egy kis pénzt csinálni, még jobb. A maradék konténeres hulladékszállítással mehet.

Emellett még azzal spórolhattok, ha a maradékból amit tudtok, saját magatok visztek a legközelebbi hulladékudvarba. A ruhaneműket például mennyiségi korlátozás nélkül, ingyen veszik át. Legalábbis nálunk igen, nem tudom, máshol máshogy van-e. Lehet vinni valamennyi bútort is, meg mindenfélét. Pár köbméternyi konténert megspórolhattok rajta.

2023. jún. 24. 15:29
 5/9 mindentudó99 ***** válasza:
35%
Ingyen elvihetőnek vagy egy csokiert odaadni bármit. Facebook csoportot keress. Én pl 2 db hibatlan 51 centis nagy dobozos tévét egy nagy milkáért idaadtam. Jófogason 5000 ezerert van 10o darab minek hirdessem. Így meg pár óra és vitték.
2023. jún. 24. 16:19
 6/9 mindentudó99 ***** válasza:
37%
A bútorokat ingyen tüzifaként is elviszik
2023. jún. 24. 16:20
 7/9 A kérdező kommentje:

Köszi, most 2 középkorú ember mondta a környéken hogy edények kellenek neki majd eljönnek valamikor, meg egyik ismerősöm elvitte a szerszámokat meg hűtőt, fagyasztót, állólámpákat, mikrot ma; textileket meg viszem egy menhelynek.

Fürdőszobát kipakoltam lett egy nagy zsák szemét, amit kidobtam saját kukámba.

Holnap folytatom majd tovább, meg agyalok mit hova lehet.

Jövőhéten keresek majd valami szervezetet is a bútorokkal kapcsolatban.

2023. jún. 24. 16:43
 8/9 mindentudó99 ***** válasza:
32%
Garázsvásárt is tarthatsz
2023. jún. 24. 17:47
 9/9 anonim ***** válasza:
50%
Régiségkereskedők, zsibárusok néha hajlandók ingyen elvinni mindent.
2023. jún. 24. 22:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!