Ebben az esetben hívható a katasztrófa védelem?
Figyelt kérdés
Tegnap a viharban kidőlt a diófánk, ami azért dőlhetett ki mert szuhos volt(ahogy kidőlt észre vettük) az ágai hozzáérnek a ház falhoz. De egyéb kár nem történt csak ott áll egy óriási dió fa az udvar közepén. Ilyenkor kihívható a katasztrófa védelem, hogy valamit csináljanak vele, mert mi nem tudunk?2023. jún. 24. 12:26
1/5 anonim válasza:
Hát szerintem hívd fel a katasztrófavédelmet és kérdezd meg, azért csak nem harapják le a fejed. Talán annyi, hogy mivel nincs veszélyhelyzet, ne a 112-t hívd ezzel, hanem a legközelebbi katasztrófavédelmi központot, tűzoltóságot, vagy tudom is én hogy hívják.
2/5 anonim válasza:
Kérdezd meg őket tudnak-e segíteni, ha vannak önkéntes tűzoltók helyben, inkább őket. Ha sok kár volt a környéken, akkor valószínű nem, vagy csak napok múlva és akkor sem biztos, hogy segítenek ingyen, így én keresnék egy fakivágással foglalkozó egyént, aki feldarabolja és levágja szépen a törzs csonkot is. Felesleges ezzel a tűzoltókat zargatni.
3/5 anonim válasza:
Lehet hogy meg kell fizetni a fa darabolási költségét,de megoldódott a probléma .
4/5 mindentudó99 válasza:
Ha nincs veszékyes helyen tüzifának elviszik. De az nem így van hogy a katasztrófavédelem fákat vág. Akkor mindenki velük vágatná. Én is. Nekem is van egy veszélyes helyen sajnos ki kell fizetni a kivágást .Villanyvezeték szomszed ház stb
5/5 anonim válasza:
Mivel itt nincs szó semmi vészhelyzetről, ezért favágót kellene hívni, nem tűzoltót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!