Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Panelprogramos házban van...

Panelprogramos házban van bármi hátránya egy zárószinti lakásnak?

Figyelt kérdés
Azon kívül hogy többet kell lépcsőzni.
2023. jún. 17. 14:21
 1/5 anonim ***** válasza:
Melegeb nyaron, telen hidegedd. Nagyobb a beazas eselye. Ezeket szoktak felhozni. Ha valoban lenne szamottevo hatrany az az aron is latszana
2023. jún. 17. 14:29
 2/5 A kérdező kommentje:

"Ha valoban lenne szamottevo hatrany az az aron is latszana"

Pont ezért kérdeztem, mert most tervezek lakást venni, és a kínálat aljában (sajnos még hitellel is csak arra van pénz) 10-ből 7-8 lakás zárószinti. Tehát a zárószinti lakások valóban alacsonyabb értékűek.

2023. jún. 17. 14:55
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Panelprogramos az nem az, ahol meg van csináltatva a szigetelés?

Ha igen, akkor gondolom ez a zárószintre is vonatkozik és semmivel nem nagyobb a kockázat, mint ahol a feletted lakótól elázol. Plusz szigetelt ház esetén a hideg-meleg kérdés sem releváns.

Részemről kizárólag annyi lenne a gond, hogyha a lift elromlik én képtelen lennék le/fel menni a tizedikre és minden szállításért plusz pénzeket kell fizessek, miközben sokszor nem is vállalják.

2023. jún. 17. 15:12
 4/5 A kérdező kommentje:

"Panelprogramos az nem az, ahol meg van csináltatva a szigetelés?"

De az, bár nem tudom a tetőt ez mennyiben érinti. Gondolom a panelprogramos házak sem mind egyformák ilyen szempontból.

2023. jún. 17. 17:48
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Hát nem tudom, én úgy látom, minél magasabban van egy lakás annál kelendőbb.

Én zárószinten lakom, a fent felsorolt általános ellenérvekből semmit nem érzékelek. Klíma mindenképpen kell, a panelprogram miatt a téli hideg irreleváns, ellenben az felbecsülhetetlen, hogy nincs fenti zaj és beázási kockázat.

Azt nézd meg, hogy a panelprogramban pontosan mit csináltak meg adott házon. Tetőt felújították-e, egyedi mérőket szereltek-e stb stb.

2023. jún. 18. 11:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!