Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Hová érdemes költözni Szeged...

Hová érdemes költözni Szeged vagy Debrecen?

Figyelt kérdés

Kicsi városban élek, nagyobb városba szeretnék költözni. Szegedre már jártam főiskolára 10 éve, akkoriban tetszett, de nyilván azon a dolgok amikor fókuszban voltak most már nem relevánsak.

Budapest túl nagy és pörgős, az kiesik.

Szeged vagy Debrecen jön még esetleg szóba.

Van aki esetleg tudna írni személyes tapasztalatot vagy egyéb nagyvárost jó tömegközlekedéssel?

2023. jún. 9. 15:25
1 2
 11/14 Benedek5 ***** válasza:
48%
Még annyit hozzátennék hogy Debrecenben igazi begyepesedett konzervatív falusi lokálpatrióták élnek!!!!!!!soha többé!!
jan. 14. 17:16
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
11# Debrecenben a tőzsgyökeres debreceniek tünnek el szépen sorban, mivel kultúráltabbak és nem képesek abban a tahó környezetben tovább élni amit egyrészt a helyi politka eröltet rájuk, másrészt pedig a környező településekről beköltöző tajték sutyerákok tömege. Én magam tanusítom neked, hogy a munkahelyemen 20 emberből 2 az aki még debreceni születésű, a többi mind máshonnan érkezett. Az utcánkban szintén jórészt lecseréldött a lakosság. A haverok, volt osztálytársak stb. is mind elköltöztek már innen. Tehát az állításod annyiból igaz, hogy többségében begyepesedett konzervatív falusi lokálpatrióták élnek itt, de hogy ők többségében nem tőzsgyökeres debreceniek az is tuti.
jan. 14. 17:27
 13/14 Benedek5 ***** válasza:
igen igazad van és pont ezért hagyom itt ezt a g*ci csúnya várost!
jan. 15. 17:43
 14/14 Benedek5 ***** válasza:
Mivel én is debreceni születésű vagyok és én is érzem hogy vidékről költöznek be azok a tahó köcsög falusi suttyók!
jan. 15. 17:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!