Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Panel lakásban hangos a rossz...

Panel lakásban hangos a rossz elszívó ventilátor?

Figyelt kérdés

jelenleg egy panel lakásban mostanában hallani lehet az elszívó ventilátor motorját. fél óránként 20 percet megy eddig nem volt ilyen de iszonyatosan berreg. jeleztem a gondnok és közös képviselő felé e azt mondják nincs semmi baja. kinek jelezhetem ha ők nem foglalkoznak a problémával?

szinte biztos vagyok benne hogy csapágyas, vagy a ventilátor sérült de nem kapok segítséget és nem tudom kihez fordulhatnék.

2023. jún. 6. 11:05
 1/4 anonim ***** válasza:

Ez a ventillátor biztosan csapágyas. A gondnok, és a közös képviselő nem alatta lakik, tehát nem hallja..innentől kezde nincs probléma a szellőzővel.

Hatalmi szóval nem lehet kényszeríteni senkit, hogy foglalkozzon vele, csakis a pénz ami számít. Nos aki fizet a szerelőnek, az rendeli a javítást.(nem olcsó, ötvnezernél több, az biztos)

2023. jún. 6. 12:53
 2/4 anonim ***** válasza:
52%
A társasházkezelő cégnél jelezd. Annál aki kezeli a házatokat.
2023. jún. 6. 12:58
 3/4 A kérdező kommentje:

köszönöm jelzem a társasházkezelő felé.

nem pénz a lényeg hanem hogy jelzem és leráznak nem foglalkoznak vele.

Sajnálom hogy ez miatt harag lesz a gondnok és közöttem.

De nem lehet igy nyugodtan meglenni.

2023. jún. 6. 14:21
 4/4 anonim ***** válasza:
Ki a fenét érdekel a gondnok? A saját és családod nyugalmával foglalkozz. A gondnok meg a dolgával. Ezek ilyen túlfontosnakérzemmagamdeközbensenkinemvagyok emberek.
2023. jún. 6. 17:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!