Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Hogyan oldanád meg a két...

Hogyan oldanád meg a két kamasz elhelyezését a lakásban?

Figyelt kérdés

Adott 2 kamasz, 1 fiú, a lány. Adott egy nappali plusz 2 hálós lakás, ahol a hálószobák 17nm2esek. A gyerekek heti 2-3 éjszakát az apjuknál vannak. Szeretnék én is külön hálószobát és nem a nappaliban aludni a kihúzhatós kanapén. Szeretnék külön kuckót a gyerekeknek, de 2 dolog adott: A lányom iszonyatosan rendetlen, egy egész 17 nm2es szobában is képes lenne folyamatosan káoszban élni. A fiam annyira nem igényli a külön szobát, most is van neki (nemsokára költözünk innen) de nem nagyon van a saját szobájában, csak alszik ott.

Hogyan oldanád meg a dolgot, hogy mindenkinek jó legyen? Arra gondoltam, hogy az egyik szoba lenne az én és a fiam hálószobája, amikor otthon van velem, ő használja a szobát, amikor nincs, akkor én. A lányom szobájába pedig betenném az ő és az öccse cuccait is, így nem lenne az az érzésem, hogy biztosítottam neki egy nagy szobát amikor az öccsének nem... Örülnék minden tanácsnak, hogy objektíven tudjak dönteni.

2023. máj. 29. 15:28
 1/2 anonim ***** válasza:

A szobát is le lehet felezni. Vagy a fiú aludhat a nappaliban. Én azt javasolnám, hogy velük beszéld meg. Abban így előzetesen biztos vagyok, hogy nem akarnak egy szobában lenni 😂

Szóval kérdezd meg őket külön-külön, hogy mit szólnának hozzá.

Aztán ha nem működik, akkor úgy is lehet változtatni még.

2023. máj. 30. 07:22
 2/2 anonim ***** válasza:

Jo otlet, de a fiu cuccait nem tennem a lany szobajaba. Mi van ha reggel kell neki valami ruha es nem mehet be mert a testvere meg alszik?

Ha mar teenagerek akkor az egyik nem lakhatna az apjaval?

2023. máj. 30. 11:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!