Bauhausból nem lehet rendelni a tiszántúlra?
Figyelt kérdés
Hajdú biharban élek de nem engedélyezi a szállítási lehetőséget se maglódról se dunakesziről2023. máj. 26. 10:46
1/6 anonim válasza:
Ahogy nézem el kell menned érte Polgárra. Az Hajdú-Bihar...
2/6 A kérdező kommentje:
A szállítási információknál azt én is olvastam de kosárba ha akarok tenni csak maglódot meg dunakeszit mutatja és azt se lehet kiválasztani
2023. máj. 26. 13:30
3/6 anonim válasza:
Kipróbáltam, van házhoz szállítás, de 14E lenne ide Borsodba egy talicska. Polgárra is csak pár 100-al olcsóbb. Mi van ott, ami annyira kell és nincs máshol? Csak kíváncsiság.
4/6 A kérdező kommentje:
Akkor leheg hozzánk falura nem szállítanak csak. Kerti bútor szettet néztem ki amit máshol nem árulnak. Próbáltam a szett nevével keresni de nem találtam máshol úgyhogy le kell mondani róla és keresni valami mást. Köszi azért hogy utána néztél.
2023. máj. 26. 14:19
5/6 anonim válasza:
Cikkfüggő, nekem is írta egy tolóajtóra, hogy nem szállít ide, a másik tolóajtót simán kihozták
6/6 anonim válasza:
#4: De, visznek falura is. Már csak kíváncsiságból is megnéztem egy hajdú-bihari falut (Konyár), egy kerti garnitúrát 38E-ért visznek ki :-( Szóval tényleg felejtős.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!