A láva lámpát menn,i ideig szabad bekapcsolva hagyni?
Eddig sose volt,csak láttam boltban,és párom meglepett vele,de mivel forró ,és bútorra van rátéve,meg ilyen üveg a közepe picit tartok tőle. Csak esténként terveztem bekapcsolni. Mehet egész este? Mennyire gyúlékony? Nem tud szétroppani az üveg ,vagy van valami fontos tudnivaló róla?
Még tényleg nem volt ilyen fajta lámpám,és csak biztosra szeretnék menni.
Mivel minden nyelvem van csak angolúl nincs így nem tudom?
Másik,hogy ezt pont nem írja,de ha írná is nem hibásodhat meg a lámpa?
Azért,remélem abból már csak nem lesz baj,hogy meg merem kérdezni,hogy mik a tapasztalatok az ilyen lámpákkal..Mert ez nem egy kis izzó cucc.
Ha lenne leírás hozzá magyarul,és benne lenne akkor is megkérdezném,mert meghibásodhat,vagy ki tudja.Ez csak elővigyázatosság.
Szia
Nekem olyan 10 éve van meg a lávalámpám. Működik még mindig, bár nagyon ritkán van bekapcsolva már. Mikor a legtöbbet volt használva, órákra be volt dugva, sőt volt, hogy egész estére is.
Nem robbant, vagy gyulladt fel, de tényleg nem szabad az üveghez érni, mert nagyon forró.
Csak tapasztalatot tudok mondani, ez persze nem jelenti azt, hogy a tiéd is így fog működni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!