Hol lehet Budapesten olcsón cserepes virágokat vásárolni?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy van a normál virágbolt, vannak pl. a Tescohoz, Corához tartozó virágboltok, barkácsáruházakban is kaphatóak cserepesek... én arra lennék kíváncsi, hogy van-e ezektől is olcsóbb? Pl. virágpiac valahol, ahol tényleg termelői áron vannak, vagy nagykereskedések? A segítségeket előre is köszönöm!2008. jan. 5. 19:54
1/2 anonim válasza:
Én a Bauhausban vettem most fillérekért szép virágokat.De ha kimész egy-egy nagyobb piacra majd a tavasszal,akkor ott biztos lesznek,kint nénik is,akik viszik a virágbújtásokat isNos,h ez olcsóbb-e,mint az én 250 forintos virágom nem tudom.Tény,h átültetéssel kellett kezdenem,de ennyit megér.Meg ha van ismerősöd,akinek bujtható futónövénykéje van,akkor az is jó,h kérsz tőle gey darabot meggyökerezteted,és elületeted.
2/2 anonim válasza:
Érdemes benézni valamelyik Oázis üzletbe is. Van több boltjuk is már. Sok gyönyörűséget árulnak.
Nézd meg a honlapjukat: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!