Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Milyen a 6. vagy annál magasab...

Milyen a 6. vagy annál magasabb emeleten lakni?

Figyelt kérdés
Kertes házban lakok és laktam mindig is. Most nagyvárosba szeretnék költözni. Találtam egy jó kis albérletet de a 6. emeleten van. Kicsit parázok hogy túl magas lesz nekem. Milyen előnyei és hátrányai vannak az ilyen magasban elhelyezkedő lakásoknak?

2023. máj. 1. 13:33
 1/7 anonim ***** válasza:
55%
Előnye ha van lift, hogy a 6. Emeleten van, a hátránya hogy a 6. Emeleten van ha valamiért nincs lift.
2023. máj. 1. 14:15
 2/7 anonim ***** válasza:
90%

A panelnél a legrosszabb a földszint. Zajos, az ablakod alatt baromkodnak, hozzád csönget be minden fotóbolond, hogy nem engednéd-e be esetleg, és a mi házunkban a földszinti lakó nem tudta elviselni a tudatot, hogy az általa nem használt lift karbantartásáért neki is fizetnie kell a közös költséget.

A 6. emelet 2 esetben gáz, ha elromlik a lift, vagy ha a hetediken egy vízilócsorda lakik. De ez bármelyik másik emeleten is problémás.

Olyasmikre figyelj inkább, hogy ha a lakásod fala közös a lifttel vagy a szemétledobóval, akkor az zajos lehet.

2023. máj. 1. 14:51
 3/7 anonim ***** válasza:
87%
Elég huzatos.
2023. máj. 1. 16:03
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
kiváló a hatodik. A lift nem romlik el sürün.
2023. máj. 1. 16:31
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Évekkel ezelőtt a 10.en laktam egy panelban.

Egyik évben elromlott a lift,

3 hónapig lépcsőzni kellett.

Az egy nagyon hosszú 3 hónap volt.

Illetve tériszonyom van, úgyhogy nem nagyon mertem kimenni az erkélyre.

Azóta a 4.en lakok, egy tégla társasházban,valahogy nem hiányzik a tízemeletes panel élet

2023. máj. 4. 10:52
 6/7 Sanyi 01 válasza:
100%
Vagy harminc éve a nyolcadikon lakom --jó--kevésbé jön fel a zaj a füst a hülye emberek cukaharát is láttam mert a felesége kihirikelte--szóval csend nyugalom és béke van.
2023. jún. 2. 23:59
 7/7 NTBS ***** válasza:
Attól függ milyen a szomszéd.
okt. 4. 18:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!