Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Oldalt alváshoz milyen párnát...

Oldalt alváshoz milyen párnát javasoltok?

Figyelt kérdés

Oldalt vagy félig hason, félig oldalt alszok és sokszor elgémberedett nyakkal ébredek. Vennék egy jó párnát, csak nem tudom milyet.

Ha jól érzem a próbák alapján, valószínűleg magas és valamilyen tömörebb párna lenne jó, esetleg tönköly párna

Mit javasoltok?

2023. ápr. 22. 19:18
 1/5 anonim ***** válasza:

nekem az jött be, hogy a normál párnát félbehajtom, ha oldalt alszok.

ha hason, akkor párna nélkül.

2023. ápr. 22. 19:19
 2/5 anonim ***** válasza:

nekem ez a típus jött be :

[link]

2023. ápr. 22. 19:43
 3/5 anonim ***** válasza:

Sima hagyományos pehely, aztán úgy formázom a kezemmel( alá,-fölé-begyűrve, hogy mindig jó.

A formázott párnákkal mindig gondom volt, mert egy adott formák, nem tudom hovatenni a kezemet, mert változtat a párnán, a merevsége miatt. Sokszor nem jó a magasságuk, vagy a keménysége, formája.

2023. ápr. 22. 19:51
 4/5 anonim ***** válasza:
puha kispárna a legjobb, azt félbe is hajthatod, meg gyűrheted ahogy jólesik. Ha oldalt fekszel, akkor a térdeid közé is lehet tenni párnát, az már jobb, ha tömöttebb.
2023. ápr. 22. 22:15
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem van egy nagyon puha és viszonylag lapos nagypárnám és két kispárnám, mindhárom pehellyel van töltve. Ha hason alszom, akkor átkarolok egyet (amelyik épp ott van), ha oldalt, akkor a fejem alá teszem a nagypárnát és rá az egyik kicsit, a reggeli kávézáshoz meg mindhármat egymásra pakolom.
2023. ápr. 22. 23:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!