Oldalt alváshoz milyen párnát javasoltok?
Figyelt kérdés
Oldalt vagy félig hason, félig oldalt alszok és sokszor elgémberedett nyakkal ébredek. Vennék egy jó párnát, csak nem tudom milyet.
Ha jól érzem a próbák alapján, valószínűleg magas és valamilyen tömörebb párna lenne jó, esetleg tönköly párna
Mit javasoltok?
2023. ápr. 22. 19:18
1/5 anonim válasza:
nekem az jött be, hogy a normál párnát félbehajtom, ha oldalt alszok.
ha hason, akkor párna nélkül.
2/5 anonim válasza:
nekem ez a típus jött be :
3/5 anonim válasza:
Sima hagyományos pehely, aztán úgy formázom a kezemmel( alá,-fölé-begyűrve, hogy mindig jó.
A formázott párnákkal mindig gondom volt, mert egy adott formák, nem tudom hovatenni a kezemet, mert változtat a párnán, a merevsége miatt. Sokszor nem jó a magasságuk, vagy a keménysége, formája.
4/5 anonim válasza:
puha kispárna a legjobb, azt félbe is hajthatod, meg gyűrheted ahogy jólesik. Ha oldalt fekszel, akkor a térdeid közé is lehet tenni párnát, az már jobb, ha tömöttebb.
5/5 anonim válasza:
Nekem van egy nagyon puha és viszonylag lapos nagypárnám és két kispárnám, mindhárom pehellyel van töltve. Ha hason alszom, akkor átkarolok egyet (amelyik épp ott van), ha oldalt, akkor a fejem alá teszem a nagypárnát és rá az egyik kicsit, a reggeli kávézáshoz meg mindhármat egymásra pakolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!