Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Penészes szobában ha 0-24...

Penészes szobában ha 0-24 nyitva van az ablak csökken gomba spórák száma?

Figyelt kérdés

21 vagyok még itthon élek szüleimmel kertesházban és a felső szinten több szoba is penészes, az enyémben nincs látható penész sehol, mindent átnéztem tényleg mindent, szekrény mögötti részt, a szekrényt magát, ruhákat, ágyat, minden bútort és rejtett rész, mindent ami létezik mégsem találtam penészt, de mégis erőteljes dohos szag van, amit a ház többi részében nem érzek annyira csak a szobámban. A szüleim szobája is penészes konkrétan egy nagy penész volt hónapokig a sarokban de egyáltalán nem zavarta őket, kb 10x szóltam mire nagy nehezen eltűntették.

Nekem már egész nap nyitva van az ablak mivel már nincs annyira hideg, különben elviselhetetlen lenne, ha itthon vagyok fáj a fejem, szédülök az asztmám is előjön.

Szóltam nekik, hogy ezzel foglalkozó szakembereket kéne hívni, felesbe kifizetem mert ez szörnyen egészségtelen de egyáltalán nem veszik komolyan. Elköltözésem folyamatban (amúgy is).

2023. ápr. 19. 21:27
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!