Társasházban ha a beltéri kéménycső nincs lezárva, mivel tömítsem el, hogy nehogy szénmonoxid jöjjön be?
Figyelt kérdés
A képviselő meg más is azt mondta, ha vki fűt, vagy vmi, bejöhet így hozzám a szénmonoxid.
Amíg nem csinálja meg senki, mivel tömítsem?
Hasonló ehhez, ami itt a bojler felett van
(A gázbojlerem lett elektromosra cserélve és most ott a nyílás egy nagy lyuk.)
2023. ápr. 12. 18:02
1/5 anonim válasza:
Kéménylyuk takaró. Ez a becsületes neve az eszköznek amit az ilyenek betömésére használnak. Pár ezer ft.
2/5 A kérdező kommentje:
De csak munkaidőben kapható persze amikor mit ad isten, dolgozom.
(Javasolták már az alufoliát. Most ez van.)
2023. ápr. 12. 19:59
3/5 anonim válasza:
Nem tudom meddig dolgozol, de a legtöbb vasbolt/barkácsáruház nem zár be 4-kor.
4/5 anonim válasza:
Leragasztod kartonpapírral és sziló -val,esetleg probálsz egy nagy méretü konzervdobozt be ileszteni .
5/5 Salx Narval válasza:
Ideiglenesen gyakorlatilag bármivel elzárhatod, akár szorosan összegyűrt reklámszatyrokkal is, hungarocellből is faraghatsz egy stoplit. Én mondjuk véglegesen lezártam az-az tégladarabok, glettanyag és festés. Festés előtt fél évig egy tejfölös vödörke volt beletuszkolva amit egy fali óra takart:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!