Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » A vécé lehúzásakor valamennyi...

A vécé lehúzásakor valamennyi víz fröccsen a vécéből az ülőkére. Mivel lenne érdemes letisztítani A WC ülőkét használat után?

Figyelt kérdés
Nem szembetűnő Ez a mennyiség, de én már néhányszor teszteltem, és bizony fröccsen oda a WC ből...
2023. ápr. 6. 23:30
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Vízzel.
2023. ápr. 7. 00:27
 2/18 anonim ***** válasza:
94%

Komolyan erre is kerdest kell mar kiirni?

Lassan segget se tudtok torolni kerdes nelkul?

2023. ápr. 7. 07:28
 3/18 anonim ***** válasza:

Kevés vécépapír + ha van kézmosáshoz vízcsap mellette, akkor kevés szappanos víz a papíron => azzal jó letörölni.

Ha nincs ott vízcsap akkor érdemes egy ablaktisztítós flakont betenni a vécé mellé, akkor fújsz vele keveset az ülőkére és letörlöd kevés papírral, minden OK.

De ha csak simán letörlöd a papírral, az is elég, csak van akit zavar, hogy a víz a vécéből fröccsent oda.

2023. ápr. 7. 09:33
 4/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat

Igen legfőképpen az zavar hogy a WC ből fröccsen ki a víz....

2023. ápr. 7. 10:00
 5/18 A kérdező kommentje:

Mindig van egy troll a válaszolók között (szerintem az egy moderátor lehet, aki esetleg rálát arra hogy én ki vagyok...)

Egyébként pedig férfi vagyok... Van egy csomó dolog amihez a nők jobban értenek és cizellàltabban válaszolnak. Ezért aztán persze teszek fel olyan kérdéseket, ami egy nőtől esetleg ciki lenne (esetleg). De én csak egy férfi vagyok.....

2023. ápr. 7. 10:05
 6/18 anonim ***** válasza:
59%
Egy ugyefogyott férfi.
2023. ápr. 7. 10:08
 7/18 anonim ***** válasza:
#5 Néha van hogy rossz passzban van a válaszoló és ezért ír hasonlót - velem is megtörtént már hogy kretén módon reagáltam egy kérdésre csak mert már fáradt voltam. Az ilyet hagyd figyelmen kívül, nem ér többet.
2023. ápr. 7. 10:19
 8/18 A kérdező kommentje:
Köszi!!
2023. ápr. 7. 10:54
 9/18 A kérdező kommentje:

Hatos nak

Ha tudnád mi mindent megcsináltam az életben És mi mindenre vagyok képes akkor szerintem elszégyellnéd magad.

2023. ápr. 7. 10:56
 10/18 anonim ***** válasza:
Nincs annak a wc-nek fedele, hogy lehajtsd mielőtt lehúzod?
2023. ápr. 7. 13:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!