A vécé lehúzásakor valamennyi víz fröccsen a vécéből az ülőkére. Mivel lenne érdemes letisztítani A WC ülőkét használat után?
Komolyan erre is kerdest kell mar kiirni?
Lassan segget se tudtok torolni kerdes nelkul?
Kevés vécépapír + ha van kézmosáshoz vízcsap mellette, akkor kevés szappanos víz a papíron => azzal jó letörölni.
Ha nincs ott vízcsap akkor érdemes egy ablaktisztítós flakont betenni a vécé mellé, akkor fújsz vele keveset az ülőkére és letörlöd kevés papírral, minden OK.
De ha csak simán letörlöd a papírral, az is elég, csak van akit zavar, hogy a víz a vécéből fröccsent oda.
Köszönöm a válaszokat
Igen legfőképpen az zavar hogy a WC ből fröccsen ki a víz....
Mindig van egy troll a válaszolók között (szerintem az egy moderátor lehet, aki esetleg rálát arra hogy én ki vagyok...)
Egyébként pedig férfi vagyok... Van egy csomó dolog amihez a nők jobban értenek és cizellàltabban válaszolnak. Ezért aztán persze teszek fel olyan kérdéseket, ami egy nőtől esetleg ciki lenne (esetleg). De én csak egy férfi vagyok.....
Hatos nak
Ha tudnád mi mindent megcsináltam az életben És mi mindenre vagyok képes akkor szerintem elszégyellnéd magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!