Más is csinál olyat hogy nyilvános kukába dobja az
otthoni szemetet (tesco, buszmegálló) ha megtelik a
kukátok?
Figyelt kérdés
2023. márc. 29. 10:09
1/7 anonim válasza:
Én visszaviszem a kiürült csomagolóanyagot a Penny-nél levő szemétgyűjtőbe.
2023. márc. 29. 11:15
2/7 anonim válasza:
Nem… azért ne legyen mar annyi szemét hogy nem elég egy kuka.
Mikor 5 en laktunk otthon is elég volt… nagyritkán előfordult, hogy elfelejtettük kirakni, de akkor is inkább a szomszéd kuka jött elő.
2023. márc. 29. 12:39
3/7 anonim válasza:
Dehogy.
Ez undorító sóher hozzáállás.
Habár a mi utcánkban is volt egy férfi, aki a saját szemetét másokhoz dobta. Volt, hogy egy utcával arrébb a társasházak kukáiba (azóta már lelakatolva vannak azok is), egyszer meg építési hulladéknak konténert rendeltünk, abban találtunk egy zacskónyi háztartási hulladékot - szinte biztos, hogy tőle.
Amúgy egy jólszituált, diplomás család voltak, horror pénzért újították fel a házukat, mikor beköltöztek. Szerencsére már nem laknak itt.
2023. márc. 29. 13:22
4/7 NTBS válasza:
Nem. Sose telik meg.
2023. márc. 29. 16:33
5/7 anonim válasza:
Én ismerek ilyet, vén zsidó tele van pénzzel, a 300 m2 budai házából a szomszédok kukáiba hordja a szemetet éjszakánként, többször rajtakaptuk, neki nincs is kukája.
2023. márc. 29. 19:01
6/7 anonim válasza:
Nálunk 3 évig rakta a kukánkba egy fiatal csaj a szemetjét. Többször próbáltam lekamerázni, mindig éjjel 2 és 3 között jött, nem bírtam addig fent lenni. Egyszer véletlenül sikerült rászólnom. CSodálkozott, hogy mi a bajom, mekkora szemét vagyok! A bajom az volt, hogy a kukám fedele 90 fokban az égnek áll a csomagjától, mert nélküle is tele volt. Vártam, hogy mikor jön a pótdíjas csekk. Amíg le tudja csukni, addig nem zavart volna, hogy ki mit rak bele. Fogta, és áttette 5 méterrel arrébb a szomszéd kukájába duzzogva. Abban volt még hely és lecsukódott. 5 lépést kellett csak elvinnie. Azóta oda hordja. Nem tudom, minek ennyi gyereket szülni, ha nem adnak át nekik semmit a szülők. Így is sokan feleslegesek itt.
2023. ápr. 5. 04:45
7/7 anonim válasza:
A témához a véleményed rendben.
A végéhez megkérdezném, hogy mi van, ha mások szerint te vagy a fölösleges többlet?! Vagyis mire ez a náci szöveg?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!