Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Bidénél hogyhogy nem folyik...

Bidénél hogyhogy nem folyik mellé a víz?

Figyelt kérdés

Nem használtam még ilyet, így lehet hogy van egyszerű magyarázata.

A fúvókák pontosan úgy vannak pozicionálva, hogy oda nyomják a vizet, ahova kell? Vagy nekem kell fölötte izegni-mozogni? Hogyhogy közben egy csepp sem megy mellé?

Ha megtörtént az "alvázmosás", utána hogyhogy nem folyik le a combomon mikor felállok? Vagy addig kell ücsörögni még amíg nagyjából le nem csepeg? A maradékot meg letörlöm egy törölközővel? Gondolom utóbbit higiéniai okok miatt célszerű gyakran mosni?

Vagy akinek van bidéje, hogy kell elképzelni, hogy megy a folyamat?

2023. márc. 17. 11:24
 1/10 anonim ***** válasza:
69%
Nem egy tusolófej van ott, hanem ugyanolyan sugárban jön a víz, mintha sima kezmoso csapot nyitnal ki. A combodon jobb esetben semmi sem fog lefojni... Ne nyisd meg bikából egyből...
2023. márc. 17. 11:27
 2/10 A kérdező kommentje:
Oké, de ha nem nyitod meg egyből, akkor is vizes lesz a hátsórészed, nem? Onnan hova tűnik utána a víz?
2023. márc. 17. 14:30
 3/10 anonim ***** válasza:
18%
Ha ezen ennyit problémázol, bele sem merek gondolni, hogy egy valós problémát hogy oldasz meg....
2023. márc. 17. 15:11
 4/10 A kérdező kommentje:

Problémázok?! Mi a probléma ebben? Feltettem egy egyszerű kérdést. Ha nem tudod rá a választ, még azt sem kell feltétlenül beírni. Nem kötelező mindenképp valami "okosságot" válaszolni.

Akkor valaki, aki válaszolni is tud a kérdésre...?

2023. márc. 17. 15:50
 5/10 anonim ***** válasza:
49%

Nem folyik mellé, mert az ember fenekére irányul a vízsugár. Vékony sugárban, gyengéden jön a víz, 2-3 alkalom után ki lehet tapasztalni mi a megfelelő.

Mielőtt felállok, egyszerű wc papírral szoktam megtörölni magam.

2023. márc. 17. 16:16
 6/10 A kérdező kommentje:

Értem, köszönöm.

Viszont, ha így is, úgy is kell papírral törölni, akkor nem biztos, hogy olyan nagy előnye van. Mi most gondolkozunk, hogy rakassunk-e ilyet a wc mellé, vagy ne...

2023. márc. 17. 18:38
 7/10 mindentudó99 ***** válasza:
33%
Inkább ne. Több éved rámenne mire rájössz hogy kell használni.
2023. márc. 17. 19:52
 8/10 anonim ***** válasza:
Nekem japánwc-s okosító ülőke van, kicsit drága volt, de nekem megérte, lehet az ülőke hőfokát is állítani, a vízsugár erősségés és mozgását is lehet állítani, a végén pedig szárító funkció is van, de azt nem használom, egyszerűbb egy törölköző. Meg gyorsabb is.
2023. márc. 17. 20:01
 9/10 anonim ***** válasza:
54%

[link]

Ilyen

2023. márc. 17. 20:03
 10/10 anonim ***** válasza:
A vizes mosás és a szárazon papírral törölgetés között óriási különbség van.
2023. márc. 19. 09:56

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!