Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Hogy csomagoljak be egy lapos...

Hogy csomagoljak be egy lapos TV-t az eredeti doboza hiányában?

Figyelt kérdés
Használtan vettem, doboz nélkül. Milyen módszer szerint érdemes becsomagolni hogy szállítás során lehetőleg ne legyen baja?
2023. márc. 4. 00:12
 1/2 anonim ***** válasza:
82%

Nemrég adtam el egy 130 centis tv-t. Én először körbe tekertem folpack-al 2x 3x-szor, majd volt egy rossz paplan ami pont körbe érte az elejét és a hátulját is félbehajtva. Ezt a paplant ráhajtottam, körbe tekertem megegyszer folpack-al, aztán kapott külső borításnak kartonlapot.

A kartont csak simán ráhajtottam (volt egy nagy kartondobozom amit szétvágtam lapra), utána méretre vágtam a sarkoknál, aztán összeragasztottam cellux-al.

Épségben odaért a vevőhöz GLS-el.

2023. márc. 4. 00:35
 2/2 anonim ***** válasza:

Lehet venni festékboltba hullàmpapírt tekercsbe. Üzleteknél, boltoknál, szelektív kukánál nézel kartondobozokat, amit hozzá hajtasz, és akár több részbe burkolod, összeragasztod. Tekercs ragasztó a papírboltba van.

Barkácsboltokba szokott lenni költőztetős doboz, jó masszív. Abból is meglehet hajtani

2023. márc. 4. 05:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!