Summer2 kérdése:
Mi a hétvégi programod?
Figyelt kérdés
2023. febr. 11. 12:36
2/11 anonim válasza:
Olvasok, játszok, tanulok, rendet rakok.
4/11 anonim válasza:
Túlórázok amennyit csak lehet.
5/11 mindentudó99 válasza:
Dolgozom. A folyamatos műszak így adta ki
6/11 anonim válasza:
Csülkös bablevest főzök 7 személyre. 7h-kor kezdtem a bevásárlásokkal, a főzéssel kb. 40%-nál tartok most. Este 7-re kell produkálnom. Szerintem van esélyem.
7/11 anonim válasza:
én ma áfonyát ettem az almafámon
9/11 anonim válasza:
Általában átautózom valamelyik közeli külföldi városba csak pusztán nézelődni, kikapcsolódni.
Csak meginni egy kávét valamelyik teraszon, sétálni egyet, esetenként megebédelni valahol.
Vagy ha olyanom van akkor -autó nélkül- pl. vonattal átmegyek reggel Bécsbe (9Euro) megnézni a bolhapiacot, sétálni egyet a Mariahilferen stb... az estivel meg visszajövök Bp.-re.
De nyáron mentem már le párszor Velencébe, hogy egy olasz kapucsínó mellett kis élőzenét hallgassak a Szent Márk tér valamelyik éttermének a teraszán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!