Mitől csökkenhetett le drasztikusan a klímám teljesítménye (Gree UCrown 3.5)?
Figyelt kérdés
Most lesz 3 eves, minden evben a kotelezo nagytisztitas elvegezve rajta, es mig korabban az egesz hazat (80m2) csak ezzel futottem es alsonadragban jarkalva, joido volt egesz telen, iden kezdetben 26 fokra allitva is faztam, most pedig mar 30 fokon megy es 19 fok van igyis csak.2023. jan. 31. 07:30
1/7 anonim válasza:
Elszökött belőle a gáz valószínűleg.
2/7 anonim válasza:
A szurot szoktad tisztitani? Elvileg 2 hetente kellene.
3/7 anonim válasza:
Dehogy kell 2 hetente szűrőt tisztítani. Ekkora baromságot minek írsz?!
5/7 anonim válasza:
Fisher art hasznalatiaban benne van a 2 het. Nem irtam hulyeseget.
Ha porosabb a lakas akkor gyorsan eltomodik es rontja a teljesitmenyt.
Nekunk az egyik klima kb 0-24ben megy. A legutobb pucoltam, utana jelentosen nott a teljesitmenye mert tele volt porral.
6/7 anonim válasza:
Ez a tipikus baja a klímáknak, rendszeres és borsos árú karbantartást igényel,ami most elmaradt, ez a helyzet.
7/7 A kérdező kommentje:
Legutolso latom nem tudsz szoveget ertelmezni. NEM maradt el egy karbantartas sem!
Tobbieknek koszonom szepen!
2023. febr. 1. 00:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!