Felújítás vagy új bútorok?
Figyelt kérdés
Melyik lenne neked fontosabb?2023. jan. 30. 16:40
1/6 anonim válasza:
Attól függ, melyik alatt mit értesz. Ha pl. be van szakadva a tető, az nyilván fontosabb és sürgősebb, mint lecserélni a tavalyi kanapét :)
4/6 Ékezetes billetyűzet válasza:
Mármint bútorok felújítása? Mint például átfestéssel vagy átmatricázással?
5/6 anonim válasza:
Dédszülői konyhaasztalt újítottam fel. Ehhez az asztalhoz a szülői házból kikerült székeket újítottam fel. Egyedi bútorai a lakásomnak. Sok munka volt, de megérte.
6/6 anonim válasza:
Bútortól függ.
Az egyik kanapénkat most kellene cserélni és a párom hajlandó lenne akár sokat is kiadni egy újra. Sajnos most nem lehet hasonlókat sem találni és egyrészt a többihez nem illene amit újonnan vehetnénk, másrészt nekem az tetszik ami van.
Szóval inkább a felújítás lesz új vásárlása helyett. Árban ugyanott leszünk, sokba kerül egy kárpitos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!