Pisilés lehajtott ülőkével? (lent)
Mindig lehajtom, hogy a visszafröccsenő vizet felfogja a széleken.
Ha felhajtom akkor mindig visszajön annyi, hogy érezzem a lábamon.
Más is van így ezzel?
(A lakótársam szerint mindig fel kell hajtani az ülőkét.)
Egy normálisan megtervezett csészénél nincs ilyen gond. Még akkor sem, ha egy fél méteres anakondát fektettek bele.
Rossz konstrukcióknál meg mindegy mit csinálsz, úgyis fröccsenni fog a víz mindenre, ha van anakonda ha nincs.
Az ilyen csészénél értelemszerűen le kell hajtani a fedelet is, hogy ne legyen minden tiszta dzsuva.
az biztos, hogy a rosszul tervezet csésze bosszantó, ki kell cserélni.
a másik, hogy ülve kell brunyálni.
Szerencsére jó wc-t vettem, abszolút nincs vissza fröcsögés a peremére, már ha jól céloznak.
Szerintem az sem jó, ha az ülőkére fröcsög vissza, mert akkor sokkal gyakrabban kell takarítani a szag miatt. Ebben az esetben, ha nem akarsz wc-t cserélni, érdemes lenne ülve pisilni. Tudom a férfi ember állva pisil, de ülve is tud, ha akar és nem hal bele.
35F
Jó, hogy fröcsög a kemény felületen, vagy a kis vízbe nyomatod. A lehajtott deszka meg büdös lesz, akárcsak felhajtva a wc környéke.
A piszoárba kell állva vizelni, a csészénél rá kell ülni!
Mindegyiknél jut a szélekre is valamennyi akármilyen tervezés.
Már ahogy indul a művelet.
A legjobb ellenszer a leülés
"Mindegyiknél jut a szélekre is valamennyi akármilyen tervezés. Már ahogy indul a művelet."
Hát nem tudom neked milyen prosztata gondjaid vannak, de normális embernek kellő nyomással indul a vizelet és nem a WC célét hugyozza le... :D
Amúgy meg közelebb kell hozzá állni...
Ülve csak azok a férfiak pisilnek, akik otthon is combfixet és magas sarkút hordanak, avagy félnek az asszonytól.
Normális férfiak állva pisilnek..... a mosdóba.
(De nem is fröcsög semerre.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!