TV szállító doboz vásárlása?
Költözés előtt állunk és anno helyhiány miatt ki kellett dobni a tv dobozát. Tudok valahonnan rendelni tv szállításához alkalmas dobozt?
Paraméterek:
Szélesség (talppal) 144.1 cm
Magasság (talppal) 87.9 cm
Mélység (talppal) 21.5 cm
Tömeg (talppal) 16.5 kg
Hogy beférjen a dobozba, ahhoz ennyi adat elég, azonban egy dobozban ugyanolyan sérüléken egy tv! Akkor kevésbé az, ha ugyanolyan dobozt keresel, mint amilyen márkájú (modelszámmal együtt) a TV-d, mert ahhoz passzol a hungarocell. A "TV szállító doboz" az a TV csomagolása, amit kidobtál!
Nincs autótok? Nincs a rokonságban, a haveri körben, bárkinek is autója, aki segít külön elszállítani? Egy-két TV dobozt biztos, hogy találsz eladót a neten, mert elképzelni nem tudom, hogy nincs ember, akinek eszébe ne jutna, hogy ez eladható, ha a doboz mérete megfelelő, de más márka, akkor annyit tudsz tenni, hogy veszel bubis fóliát, és középre igazítod a TV-t a dobozban, majd teletömöd a fóliával. A talpat pedig le kell róla csavarni!
Mi úgy szállítottunk tv-t költözésnél, hogy több réteg plédbe csavartuk, és az volt az utolsó, amit beraktunk a kocsiba - mindennek a tetejére, kitámasztva, hogy ne csússzon rá semmi -, és az első, amit kivettünk.
Így nem volt semmi baja.
Nyilván a hungarocell vagy a sok réteg bubifólia valamivel "hivatalosabb" bélelés, mint a pléd. :)
Vegyél egy tekercs buborékfóliát, csomagolószalagot, betekered és megoldod. Biztos van amúgy is még törékeny szállítandó. Kaphatsz egyébként hullámpapírt is tekercsben.
50 kg-os nő vagyok és vittem már kézben 17-18 kilónyi cuccot (dobozban) kb. 300 m-re. Nem mondom, hogy nem szakadta meg majdnem, de sikerült még a 3. emeletre is felvinnem lépcsőn, mert nincs lift.
Egyébként a majdnem 20 kg-os biciklimet is cipelni szoktam a harmadikra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!