Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » TV szállító doboz vásárlása?

TV szállító doboz vásárlása?

Figyelt kérdés

Költözés előtt állunk és anno helyhiány miatt ki kellett dobni a tv dobozát. Tudok valahonnan rendelni tv szállításához alkalmas dobozt?

Paraméterek:

Szélesség (talppal) 144.1 cm

Magasság (talppal) 87.9 cm

Mélység (talppal) 21.5 cm

Tömeg (talppal) 16.5 kg

2023. jan. 24. 08:29
 1/8 anonim ***** válasza:
58%

Hogy beférjen a dobozba, ahhoz ennyi adat elég, azonban egy dobozban ugyanolyan sérüléken egy tv! Akkor kevésbé az, ha ugyanolyan dobozt keresel, mint amilyen márkájú (modelszámmal együtt) a TV-d, mert ahhoz passzol a hungarocell. A "TV szállító doboz" az a TV csomagolása, amit kidobtál!

Nincs autótok? Nincs a rokonságban, a haveri körben, bárkinek is autója, aki segít külön elszállítani? Egy-két TV dobozt biztos, hogy találsz eladót a neten, mert elképzelni nem tudom, hogy nincs ember, akinek eszébe ne jutna, hogy ez eladható, ha a doboz mérete megfelelő, de más márka, akkor annyit tudsz tenni, hogy veszel bubis fóliát, és középre igazítod a TV-t a dobozban, majd teletömöd a fóliával. A talpat pedig le kell róla csavarni!

2023. jan. 24. 08:38
 2/8 A kérdező kommentje:
Igen, tudom, hogy azt dobtam ki. Facen már beírtam pár csoportba, hogy keresek dobozt, de még nem kaptam választ. Kézben át lehetne vinni (300 m), csak kéne egy doboz, amibe beletehetjük (persze jól kibélelve), viszont a neten nem találok ilyet. Ezért a kérdés, hogy honnan lehetne rendelni.
2023. jan. 24. 08:41
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Mi úgy szállítottunk tv-t költözésnél, hogy több réteg plédbe csavartuk, és az volt az utolsó, amit beraktunk a kocsiba - mindennek a tetejére, kitámasztva, hogy ne csússzon rá semmi -, és az első, amit kivettünk.

Így nem volt semmi baja.

Nyilván a hungarocell vagy a sok réteg bubifólia valamivel "hivatalosabb" bélelés, mint a pléd. :)

2023. jan. 24. 08:46
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Vegyél egy tekercs buborékfóliát, csomagolószalagot, betekered és megoldod. Biztos van amúgy is még törékeny szállítandó. Kaphatsz egyébként hullámpapírt is tekercsben.

[link]

2023. jan. 24. 08:46
 5/8 anonim ***** válasza:
88%
300m? Ne idegelj, hát megfogod Te vagy az erősebbik két kézzel és átsétálsz vele. Minek a doboz? Lerakod az új lakásban olyan helyre, ahol nem lesz felrúgva a pakolás során, aztán ennyi... Egy férfi, egy ilyen átlagos, sőt átlagon aluli is elvisz 16 kilót lazán 300 méteren, de ha nem, mert esetleg sebész, akkor is meglehet ketten is fogni, ehhez nem kell doboz! Magán a TV-n jobb fogás van, mint egy doboz behajtott fülén! 65 colos TV-hez nem nagyon találsz majd dobozt, mert az olyan nagy, hogy azt nem tárolgatja senki sem!
2023. jan. 24. 08:58
 6/8 anonim ***** válasza:
53%
elmész egy nagy áruházba, és kérsz egy dobozt. Itt Budaörsön van több áruház, amely nagy dobozokat is kidob(Praktiker például, vagy nagy elektronikai áruház) egy szimpi eladót megkérdezel mélyen a szemébe nézve, és lesz)
2023. jan. 24. 09:37
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

50 kg-os nő vagyok és vittem már kézben 17-18 kilónyi cuccot (dobozban) kb. 300 m-re. Nem mondom, hogy nem szakadta meg majdnem, de sikerült még a 3. emeletre is felvinnem lépcsőn, mert nincs lift.

Egyébként a majdnem 20 kg-os biciklimet is cipelni szoktam a harmadikra.

2023. jan. 24. 12:43
 8/8 anonim ***** válasza:
Bútorszállító fóliával tekerném be.
2023. jan. 24. 14:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!