Tv, internet, telefon szolgáltatás?
T-Homenál van 3 az 1-ben szolgaltatásunk. Elèg drága a havidíj ezèrt gondolkodunk hogy másik szolgáltatót keresek.
Upc, Digi stb....sokkal kedvezőbb árak vannak.
Ki melyik szolgáltatónál van 3 az 1 ben csomaggal?
Ott lehet válogatni ahol vannak több féle szolgáltatók.
UPC már nincs,Vodafone lett.De neki is már új gazdája van.
3-as vagyok:
Mondjuk az is számít milyen tv csomag,nekünk a standard csomag van
Amibe persze minden benne van,csak az extra nincs(HBO,TV2play stb)
Digi mindig sokkal olcsóbb volt,de az ismert körülmények miatt(4iG) lehet ez változni fog
Pont Vodafoneról szeretnék T-comra váltani. A Vodafone ügyfélszolgálata finoman szólva sem ügyfélbarát. A szolgáltatással is vannak problémát, pl a net folyton szakadozik.
Egyedül az tart vissza, hogy az egész lakást újra kell kábelezni az utcai oszloptól (megkérdeztem!), mert a T-com utp kábellel dolgozik, a Vodafone koax-szal.
Árban egyébkén nem olyan borzasztóan nagy a különbség, pár százalék. Ha elégedett lennék a mostani szolgáltatóval, nem is érdekelne...
Digi, Flip nálunk nincs. Vagyis az utcánkban van, de csak az utca túl oldalán, ahol társasházak vannak. Az utca ezen oldalán családi házak. Egy fogyasztóért nem éri meg nekik áthozni a kábelt. Legalábbis ezt mondták, mikor személyesen érdeklődtem. Ennek ellenére folyamatosan dobálják be hozzánk is a szórólapjaikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!