Összerakós szekrényt vettem, de hiányzik az ütköző?
Figyelt kérdés
A csavarok, tipli, szög bőven több volt a csomagba, de a szekrényajtó ütközőt kifelejtették. Vettem hozzá ilyen barna ütközőt, de ezzel az a baj hogy egyik oldalon belemegy a csavar, a másik már nem. Belefúrni nem akarok, így meg nem lehet használni a szekrényt, mert bemegy az ajtó az ütköző hiánya miatt. Hol tudnék ide passzolót venni? Vagy mivel tudnám kipótolni?2023. jan. 19. 09:55
2/7 anonim válasza:
Megreklamálod az eladónál. Fillére cucc, fogják pótolni.
3/7 anonim válasza:
Biztos, hogy kell legyen benne alapból? Az összeszerelési útmutatóban szerepel?
4/7 A kérdező kommentje:
Nem szerepel, de abban az útmutatóban más se szerepel, az összerakás is olyan rajz hogy kész elemeket mutatja egyben. Az érdekes lenne ha nincs hozzá, mert ez nem elhanyagolható, mivel így nem használható a szekrény.
2023. jan. 19. 10:15
5/7 anonim válasza:
Ha mágneses szekrényzárként, vagy mágneses csappantyúként keresel rá, millió méretet kiad a Google. De gondolom ugyanez a lehetőség fennáll egy szakboltban is, 50-200 Ft. között. De ettől én még mindig az eladónál reklamálnék.
6/7 anonim válasza:
Miért ne lenne használható? Manapság már elég sok olyan szekrény van, aminek nem kell ütköző, az ajtózsanérok megfelelő beállításával illeszthetők a szekrényajtók.
7/7 A kérdező kommentje:
Ezt hiába illesztettem, beesik az ajtó és csúnya. Nem véletlenül van ott 2 furat az ütközőnek.
2023. jan. 19. 10:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!