Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mosogató bekötés szifon nélkül?

Mosogató bekötés szifon nélkül?

Figyelt kérdés

Vettünk egy új mosogatót, amihez a szifon szett nem jó amit adtak, rövid is meg nem a legjobb.

A férjem szerint ez felesleges is, vett valami flexibilis csövet, ami ilyen harmónika szerű, és azzal kötötte össze a mosogatót és a lefolyót. Egy hete használom, eddig nincs vele gond, de szkeptikus vagyok, ez tenyleg jó így?

2023. jan. 12. 19:23
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Oké, így érthetőbb, lefolyó rendszert írtál, én azt máshogy értelmeztem
2023. jan. 12. 20:12
 12/19 anonim ***** válasza:
94%
Én írtam, hogy nálunk 5 éve így van, sose volt dugulás.
2023. jan. 12. 20:14
 13/19 anonim ***** válasza:
35%
Ne hallgass itt minden h*lyére, ezeknek a belső fala nem redős, hanem sima, csak kívül redős, semmivel nem tapad le előbb benne a szmötyi mint egy szifonban.
2023. jan. 12. 20:16
 14/19 anonim ***** válasza:
35%

"ezeknek a belső fala nem redős, hanem sima"

:)))

Tényleg ne hallgass minden hülyére!!

2023. jan. 12. 20:17
 15/19 anonim ***** válasza:
48%

Rugalmas PVC cső 40 mm átmérővel, belül teljesen sima, kívül spirálisan tekercselt.

A rugalmas mosdószifon tömör műanyagból készült. Vágással a kívánt hosszra rövidíthető. A sima belső falnak köszönhetően nem rakódik le szennyeződés.

2023. jan. 12. 20:34
 16/19 anonim ***** válasza:
50%

Kívül redős, belül sima😆😆😆

Ezt magad is elhiszed?

Hová tűnik a külső redő?

2023. jan. 12. 21:00
 17/19 anonim ***** válasza:
83%
Ha redős, ha nem redős, nálunk a flexi szifon kevésbé dugul el, mint a hagyományos. A felső szinten flexibilis van, még sohasem kellett tisztítani, az alsó szinten hagyományos, amit 2-3 évente tisztítok.
2023. jan. 13. 00:58
 18/19 anonim ***** válasza:
87%

Nálunk is nemrég lett új mosogató, olyannal kötötte be a vízszerelő mint a férjed, azt mondta náluk saját házban is úgy van 7 éve, és semmi baj vele. Valóban belül sima, megnéztem mielőtt beszerelte.

Úgy, hogy van benne belül egy sima cső, kívül redős csak.

2023. jan. 13. 07:48
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

Szóval azért ilyennel köti be a szerelő mert így 1 perc a szerelés, egy szifont méretre kell szabni, beállítani, legalább fél óra munka.

De a szifon felfogja az etelmaradékot, haját, stb., ami később a dugulást okozza.

Persze a szifont időközönként tisztítani kell.

A későbbi dugulásért a szerelő ismét komoly pénzeket szedhet..

2023. jan. 13. 09:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!