Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám eljuttatni a...

Hogyan tudnám eljuttatni a számomra már felesleges, de jó állapotú ágyat?

Figyelt kérdés

2 ágy volt eddig nagyim lakásában, de az egyikre már nincs szüksége, csak útban van neki. Próbáltam eladni, de nem jelentkezett érte senki. Bár retro ágy, jó állapotú, mert keveset volt használva és ha használta valaki, plusz vastag matrac volt rajta. Sokáig használható még, így nem lomtalanításkor szeretné kirakni, hanem egy rászoruló családhoz eljuttatni. Csak nagy méretű (160-as, ágyneműtartós), nem szétszedhető. Nekem kicsi kocsim van és még a 2. emeleten is van az ágy (nő vagyok, segíteni se tudok a levitelben, más nem él a családból erre).

Azt nem merem bevállalni, hogy ingyen elvihetőnek hirdetem meg. Sajnos elég sok rosszat olvastam, és tapasztaltam is, hogy kik jelentkeznek néha jófogáson, nem szeretnék bárkit beengedni a nagyim lakásába.

Van olyan szervezet, akinek van erre kapacitása, hogy lakásból elvigye a bútort?

2023. jan. 4. 13:47
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Karitatív szervezeteket kellene erről megkérdezned a közeledben, hogy hol lenne rá szükség, mert ők általában tudják. Pl. Ökumenikus szervezet, vagy a Vöröskereszt, vagy hasonló. Telefon, vagy legalább e-mail cím biztos van.
2023. jan. 4. 14:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!